burek Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 no aby si za to nevzali 550 kc na hodku jak tam maj napsany.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 to by bylo drahy zeptani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 jj. dej pořádný fotky, a neboj se to otevřít a nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 no aby si za to nevzali 550 kc na hodku jak tam maj napsany.... když ze sebe uděláš trotla, že nevíš co to je a zda to nemá vliv na chod motoru, byli by sami proti sobě, kdyby si to nechali zaplatit. Alespoň tady u nás to tak funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Už se ví co to je? Docela by mě to zajímalo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 otevru to zitra po praci ofotim a poslu foto teda .taky me moc zajima co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tady jsou ty obrazky nejak jsem to aji popsal a ted chlapi radte....fakt nikdo nic nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tady jsou ty obrazky nejak jsem to aji popsal a ted chlapi radte....fakt nikdo nic nevi? Jestli to není nějaký "booster", ovlivňovátko hodnot z čidel, aby řídící jednotka řídila jinak, než řídí standardně. Podívat se po drátech by určitě stálo za to, jenže komu se chce věnovat tolik potřebného času a námahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 no,ale je to odpojene...a proc by to tam bylo?nikdo to nema na tdi?jenom ja?fakr vubec nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Chtělo by to vědět kam to vede. Nemůže to byt treba měnič napětí? Ale nenapadá mě na co. Viděl jsem na 24voltové instalaci měnič na napájení rádia.Ale tady je to asi blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 radio tam mam na 12V..klasika...sakra ta krabicka to je neco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 stale nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 stale nikdo nic? Co takhle GPS scramble system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 stale nikdo nic? Co my, ale řekni nám co ty !! Víš něco, byl jsi s tím někde ? Ukazoval jsi to někomu ? Takhle s fotek to těžko někdo pozná, když to není standardní a navíc ještě ze západu... rad tady bylo už dost, šel jsi po těch kabelech, atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 stale nikdo nic? Co my, ale řekni nám co ty !! Víš něco, byl jsi s tím někde ? Ukazoval jsi to někomu ? Takhle s fotek to těžko někdo pozná, když to není standardní a navíc ještě ze západu... rad tady bylo už dost, šel jsi po těch kabelech, atd atd... Souhlas. Z fotek to nikdo nezjistí, k čemu to slouží nebo sloužilo! Chce to jít po těch kabelech nebo zajet do servisu, když se na to sám necítíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 ldybych sel po kablech tak musim rozdelat celpou paliubku,vede to do auta z jedny strany a z druhe to je nad tu baterku jak je na foto a je to rozpojene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Ty nás teda napínáš jak gumu u trenek. To jsem zvědav co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jeste jsem nemel cas zajet do servisu .. ale sam jsem napnuty jak guma:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 tak uz se vi co to je podle me je to nejaky powerbox starsiho typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 urob prosim fotky z vnutra tej krabičky. Ja na tvojom mieste by som si dal tu robotu a už by som ju mal nafotenu do detailu. Ale zas ja som foto uchyl kludne to nemusi nič byť, len akože...mate tam namontovane niečo ale pritom nič to nerobi. Daj foto zvnutra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 krabicka je zaplombovana nebudu ji rozdelavat,ale zjistil jsem ze z jedne strany vedou kably do baterky jak rikam a druha strana 3 kably pod gumou a vede to u spolujezdce z venku v gume v okne..je to asi smikly...nevim co to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 i když to s origo nic společného nemá, jsou schopni podle kabelů a jejich zapojení říci, co to má za funkci. Zas takoví troubové tam nejsou. Zkus to a dej vědět tak jsem byl ve skodarne...borec za pultem se na to sel mrknout.prvne rekl alarm,ale nemam ani ovladac nic a nevim proc by alarm mel tlacitko 2 nebo 3 polohovy ted si nejsem jist....no donesl pojistku pres kterou se to zapina.dal jsem ji tam zamack konektory a slysim cvaknuti...mozna sem si to vsugeroval ale cejtil jsem spalenou elektroniku...rikam pica co je???natocil sem to a normal vse jede...pak rozpojim kontakty a pojistka byla spalena...tak fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 tak jsem byl ve skodarne...borec za pultem se na to sel mrknout.prvne rekl alarm,ale nemam ani ovladac nic a nevim proc by alarm mel tlacitko 2 nebo 3 polohovy ted si nejsem jist....no donesl pojistku pres kterou se to zapina.dal jsem ji tam zamack konektory a slysim cvaknuti...mozna sem si to vsugeroval ale cejtil jsem spalenou elektroniku...rikam pica co je???natocil sem to a normal vse jede...pak rozpojim kontakty a pojistka byla spalena...tak fakt nevim Já už vím, co to je! Je to spalovač pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Já už vím, co to je!Je to spalovač pojistek. dik,ale to uz vim aji bez tebe!!!! lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 jake je ta oktavka barvy?neni nahodou cerna?lidi zacali vozit ze spanel taxiky,ty jsou cerne se zlutyma dverma,je jich tu na prodej docela dost.tak jestli to neni nejaky snimac od taxametru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.