Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čaute octáviani :)

CHci se jen zeptat na kolik foukat OII combi na zimu na 15",plně naložené auto.Bohužel nemám auto momentálně k dispozici,abych se podíval na víčko.

Popřípadě nějaké zkušenosti jestli foukat víc a nebo míň :-),díkes

čaute octáviani :)

CHci se jen zeptat na kolik foukat OII combi na zimu na 15",plně naložené auto.Bohužel nemám auto momentálně k dispozici,abych se podíval na víčko.

Popřípadě nějaké zkušenosti jestli foukat víc a nebo míň :-),díkes

Niekde som to pocul ze zimne by sa mali fukat bud rovnako ako letne alebo trosku viac. Ja ich osobne fukam viac o 0.2Kpa (bar)

Ja foukam vetsinou na 2.2 - 2.4 dle zateze a jinych okolnosti.

ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni :) tak babo rad

ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni :) tak babo rad

Se ptá na zimní..obvykle se zimní fukají o 10% víc než letní, ale absolutní hodnotu Ti nepovím, mám na víčku jen 17" a 18".

• Autor

Se ptá na zimní..obvykle se zimní fukají o 10% víc než letní, ale absolutní hodnotu Ti nepovím, mám na víčku jen 17" a 18".

No jo,ale ty máš RSko :-P,15 tam ani nemůžeš narvat co :-)

ja vim, cetl jsem to o zimnich ze o deset dolu

Není v manuálu o 2 desetiny víc, než letní na výčku nádrže?

Není v manuálu o 2 desetiny víc, než letní na výčku nádrže?

Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem...

Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem...

Já je mám plněné plynem :p Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu?

I vzduch je plyn :p

I vzduch je plyn :p

lollol Když mně chemie nikdy nešla :doh

Já je mám plněné plynem :p Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu?

Myslím, že tím ne e. A zas bych to moc nepřeháněl, prt. pak máš menší kontaktní plochu...

Myslím, že tím ne e. A zas bych to moc nepřeháněl, prt. pak máš menší kontaktní plochu...

Ona není zas o tolik menší, ale na sněhu se , tuším, všeobecně doporučuje právě užší běhoun, tzn, že taková pneumatika se pak zjednodušeně řečeno do sněhu lépe "boří a tím i lépe vede a zabírá

Všechny foukám na 2,5....a jsem spokojenej.

Všechny foukám na 2,5....a jsem spokojenej.

Já taky :palec2:

Ja foukam vetsinou na 2.2 - 2.4 dle zateze a jinych okolnosti.

Foukám jako ty.

Tady jsem vám chlapci udělal takovou malou tabulečku na foukání pneu.

Snad to někomu pomůže. lol

Aktualizováno + OIIRS

Husteni_pneu.doc

Upraveno od zdemar

tak mě to nepomohlo. Udělej mi ještě tabulečku na 18".

Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe?

♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu

tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa.

Ta věta je z manuálu..

Ta věta je z manuálu..

Tak tak

Budu muset lepe :kol-97:

Vzal jsem to z dílenský příručky, ale bohužel tam 18-ky nejsou, ale zkusím to ještě někde splašit a tabulečku dodělám. :)

Vzal jsem to z dílenský příručky, ale bohužel tam 18-ky nejsou, ale zkusím to ještě někde splašit a tabulečku dodělám. :)

Já 18" můžu doplnit, ale jen pro motor TFSI...ale pokud někoho zajímá konkrétní údaj na jeho auto, doporučuji mail do škodovky - měl jsem na víčku nádrže taky jen 17" a 18", zimní 16" ne, ale hnitě mi odpověděli!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.