Publikováno Listopad 7, 200717 r čaute octáviani CHci se jen zeptat na kolik foukat OII combi na zimu na 15",plně naložené auto.Bohužel nemám auto momentálně k dispozici,abych se podíval na víčko. Popřípadě nějaké zkušenosti jestli foukat víc a nebo míň :-),díkes
Listopad 7, 200717 r čaute octáviani CHci se jen zeptat na kolik foukat OII combi na zimu na 15",plně naložené auto.Bohužel nemám auto momentálně k dispozici,abych se podíval na víčko. Popřípadě nějaké zkušenosti jestli foukat víc a nebo míň :-),díkes Niekde som to pocul ze zimne by sa mali fukat bud rovnako ako letne alebo trosku viac. Ja ich osobne fukam viac o 0.2Kpa (bar)
Listopad 7, 200717 r ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni tak babo rad
Listopad 8, 200717 r ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni tak babo rad Se ptá na zimní..obvykle se zimní fukají o 10% víc než letní, ale absolutní hodnotu Ti nepovím, mám na víčku jen 17" a 18".
Listopad 8, 200717 r Autor ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni tak babo rad Se ptá na zimní..obvykle se zimní fukají o 10% víc než letní, ale absolutní hodnotu Ti nepovím, mám na víčku jen 17" a 18". No jo,ale ty máš RSko :-P,15 tam ani nemůžeš narvat co :-)
Listopad 8, 200717 r ja vim, cetl jsem to o zimnich ze o deset dolu Není v manuálu o 2 desetiny víc, než letní na výčku nádrže?
Listopad 9, 200717 r ja vim, cetl jsem to o zimnich ze o deset dolu Není v manuálu o 2 desetiny víc, než letní na výčku nádrže? Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem...
Listopad 9, 200717 r Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Já je mám plněné plynem Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu?
Listopad 10, 200717 r Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Já je mám plněné plynem Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu? Myslím, že tím ne e. A zas bych to moc nepřeháněl, prt. pak máš menší kontaktní plochu...
Listopad 10, 200717 r Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Já je mám plněné plynem Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu? Myslím, že tím ne e. A zas bych to moc nepřeháněl, prt. pak máš menší kontaktní plochu... Ona není zas o tolik menší, ale na sněhu se , tuším, všeobecně doporučuje právě užší běhoun, tzn, že taková pneumatika se pak zjednodušeně řečeno do sněhu lépe "boří a tím i lépe vede a zabírá
Listopad 14, 200717 r Tady jsem vám chlapci udělal takovou malou tabulečku na foukání pneu. Snad to někomu pomůže. Aktualizováno + OIIRS Husteni_pneu.doc Upraveno Prosinec 4, 200717 r od zdemar
Listopad 14, 200717 r Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe? ♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa.
Listopad 14, 200717 r Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe?♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa. Ta věta je z manuálu..
Listopad 14, 200717 r Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe?♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa. Ta věta je z manuálu.. Tak tak
Listopad 14, 200717 r Vzal jsem to z dílenský příručky, ale bohužel tam 18-ky nejsou, ale zkusím to ještě někde splašit a tabulečku dodělám.
Listopad 16, 200717 r Vzal jsem to z dílenský příručky, ale bohužel tam 18-ky nejsou, ale zkusím to ještě někde splašit a tabulečku dodělám. Já 18" můžu doplnit, ale jen pro motor TFSI...ale pokud někoho zajímá konkrétní údaj na jeho auto, doporučuji mail do škodovky - měl jsem na víčku nádrže taky jen 17" a 18", zimní 16" ne, ale hnitě mi odpověděli!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.