vvcrx Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 čaute octáviani CHci se jen zeptat na kolik foukat OII combi na zimu na 15",plně naložené auto.Bohužel nemám auto momentálně k dispozici,abych se podíval na víčko. Popřípadě nějaké zkušenosti jestli foukat víc a nebo míň :-),díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 čaute octáviani CHci se jen zeptat na kolik foukat OII combi na zimu na 15",plně naložené auto.Bohužel nemám auto momentálně k dispozici,abych se podíval na víčko. Popřípadě nějaké zkušenosti jestli foukat víc a nebo míň :-),díkes Niekde som to pocul ze zimne by sa mali fukat bud rovnako ako letne alebo trosku viac. Ja ich osobne fukam viac o 0.2Kpa (bar) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ja foukam vetsinou na 2.2 - 2.4 dle zateze a jinych okolnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni tak babo rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni tak babo rad Se ptá na zimní..obvykle se zimní fukají o 10% víc než letní, ale absolutní hodnotu Ti nepovím, mám na víčku jen 17" a 18". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ja zase nekde slysel nebo jsem cetl ze o deset procent mion nez zimni tak babo rad Se ptá na zimní..obvykle se zimní fukají o 10% víc než letní, ale absolutní hodnotu Ti nepovím, mám na víčku jen 17" a 18". No jo,ale ty máš RSko :-P,15 tam ani nemůžeš narvat co :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ja vim, cetl jsem to o zimnich ze o deset dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ja vim, cetl jsem to o zimnich ze o deset dolu Není v manuálu o 2 desetiny víc, než letní na výčku nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ja vim, cetl jsem to o zimnich ze o deset dolu Není v manuálu o 2 desetiny víc, než letní na výčku nádrže? Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Já je mám plněné plynem Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 I vzduch je plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 I vzduch je plyn Když mně chemie nikdy nešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Já je mám plněné plynem Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu? Myslím, že tím ne e. A zas bych to moc nepřeháněl, prt. pak máš menší kontaktní plochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Nevím jestli jedna nebo dvě desetiny, ale je to určitě navíc - řekl bych, že kvůli tomu, že v zimě zaujímá vzduch menší objem... Já je mám plněné plynem Nebude to spíš tím, že mírně "přefouknutá" pneu oproti stejné letní jede víc po středu běhounu a má ještě užší šířku stopy a tím lepší vlastnosti na sněhu? Myslím, že tím ne e. A zas bych to moc nepřeháněl, prt. pak máš menší kontaktní plochu... Ona není zas o tolik menší, ale na sněhu se , tuším, všeobecně doporučuje právě užší běhoun, tzn, že taková pneumatika se pak zjednodušeně řečeno do sněhu lépe "boří a tím i lépe vede a zabírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Všechny foukám na 2,5....a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Všechny foukám na 2,5....a jsem spokojenej. Já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Ja foukam vetsinou na 2.2 - 2.4 dle zateze a jinych okolnosti. Foukám jako ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Tady jsem vám chlapci udělal takovou malou tabulečku na foukání pneu. Snad to někomu pomůže. Aktualizováno + OIIRS Husteni_pneu.doc Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: zdemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak mě to nepomohlo. Udělej mi ještě tabulečku na 18". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe? ♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe?♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa. Ta věta je z manuálu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Prehled je to pekny, ale odkud pochazi tato poznamka. Z manualu k octe?♦Při použití pneumatik se zimním vzorkem je nutné hodnotu tlaku zvýšit o 0,2 bar/20 kPa. Ta věta je z manuálu.. Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Budu muset lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Vzal jsem to z dílenský příručky, ale bohužel tam 18-ky nejsou, ale zkusím to ještě někde splašit a tabulečku dodělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Vzal jsem to z dílenský příručky, ale bohužel tam 18-ky nejsou, ale zkusím to ještě někde splašit a tabulečku dodělám. Já 18" můžu doplnit, ale jen pro motor TFSI...ale pokud někoho zajímá konkrétní údaj na jeho auto, doporučuji mail do škodovky - měl jsem na víčku nádrže taky jen 17" a 18", zimní 16" ne, ale hnitě mi odpověděli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.