Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

nejdřív číst, pak hlasovat ;) 11 členové hlasovali

1. 1. ano pin?ulák?m nebo ne

• ano
      4
    • ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

někdo možná postřehl, někdo možná ne.

Trochu si teď hraju s čalouněním a nevím zda ještě nějaké detaily ano či ne.

Takže dotaz zní ano či ne

dát i krytku popelníku (před řadičkou) do pinďuláků či nikoliv.

Zajímají mě vaše názory :palec2:

post-5783-1194461561_thumb.jpg

• Autor

tohle už je v autě

post-5783-1194461601_thumb.jpg

post-5783-1194461605_thumb.jpg

post-5783-1194461608_thumb.jpg

post-5783-1194461612_thumb.jpg

post-5783-1194461615_thumb.jpg

dal sem ti yes, možná to nebude až tak špatný... zatím se mi to celkem zamlouvá, uvidíme jaký to bude naživo ;)

• Autor

zase se bojím přeplácání. Přecijen bude stropnice a chci i koberečky. A přemýšlšl jsem buď ten popelník nebo závěs u řadičky - vyhodit kůži a ušít to z pajduláků ;)

zase se bojím přeplácání. Přecijen bude stropnice a chci i koberečky. A přemýšlšl jsem buď ten popelník nebo závěs u řadičky - vyhodit kůži a ušít to z pajduláků ;)

tu kůži tam nech :kuk: z pajduláků to nebude vončo ;) s tím popelníkem to nebude přeplácaný ;)

To víčko popelníku bude dobrý, možná by se hodil ještě šuplík pod rádiem. Do tý látky u řadičky bych se nepouštěl. A řadičku chválím :palec2: , mám jí taky a sedne mi do ruky jak ulitá...

• Autor

o víkendu si asi sjedu pro černou látku a budu dělat jiný věci, ale ten popelník vyzkouším určitě. Sundat to jde vždycky :palec2:

nevím jestli tě zajímá, třeba i můj názor, ale myslím se už nemáš co zkazit.............................ted vážně, kůži kolem řadičky bych nechal, ale zbytek bych očalounil, jak píšešsám, sundat to jde vždycky....................jen tě poprosim, až to budeš mít tak nějak hotový tak mi písni sz nebo pošli smsku, moc rád bych se na to přijel podívat

• Autor

zajímá mě názor všech :)

však jsi říkal, že se stavíš - montáž blinkrů ;)

kde bydlím víš, tak není problém kdykoliv :)

nevím jestli tě zajímá, třeba i můj názor, ale myslím se už nemáš co zkazit..................

:D :D No ja vravim - uz stacilo ...

• Autor

a já bych rád tvůj interiér.... proč to píšu tobě? Domluvím si to s proforem lol:p;)

a já bych rád tvůj interiér.... proč to píšu tobě? Domluvím si to s proforem lol:p;)

Ha ha smejde ,dostanete obaja po cumaku a bude... lol

A ty nedostaneš nič hehehe lol lol

haha jak som zahlasoval maš to rovno 50/50 :D

Ha ha smejde ,dostanete obaja po cumaku a bude... lol

Bobe, moj nazor sa ti mozno pacit nebude, ale uz to co mas sa mi moc "nezamlouva" . ;) Ako sam hovoris, mne sa to zda trochu preplacane.

Cus.

• Autor

díky za názory :palec2:

Bočnice na palubce a loketka - super. Ale na popelník bych to nedával, nazamlouvá se mi ani moc to čalounění před budíkama. To je můj názor, ale jináč pěkná práce :palec2:

Upraveno od oggy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.