machine Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ale pan je z Ostravy Jinak ja je mam taky a jsem spokojeny No ne přímo, ale makám tu:) Jinak jsem změnil názor a nechám si to udělat v Autoremontu, jenom dodám ty SEATgumky a rovnou mi můžou udělat i tu geo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 (editace) Tak nevim jestli to tu někdo již zmiňoval, ale ty Cupracke silentbloky maji na sobe dvoji oznaceni. Jednak 6LL 407 183 a na druhé straně 8Z0 407 183. Takže jestli tomu rozumím, tak na Audi A2 a Seat Ibiza Cupra se dávají jedny a ty samé. Jo a taky jsem si všiml, že maji na obou krajích již zkosení hran pro snadnější lisování. Cena za oba byla 424 Kč. Foto přikládám. EDIT: Jo, já jsem trubka... "weiss=6LL 407 183" ....aha už je mi to jasné ten bíly proužek to rozlišuje.. Editováno: 18. Září 2008, autor: machine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Ja som to dal liznuť na sustruhu aby nebolo treba dať dole tie hlinniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 TO je nápad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Proč soustružit? Já je tam dostal krásně...bez broušení, smirkování(kromě "švu" po odlitku)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 tak, jen líznout pilníkem v ruce a vlezou tam jako po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Ja som to dal liznuť na sustruhu aby nebolo treba dať dole tie hlinniky. proč myslíš, že tam mají jít ztuha - nalisovat, aby tam držely a nemohly se pootočit, pěkná chujovina to co jsi udělal, bacha, TAKHLE NEEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 (editace) Tak silenbloky už mam taky doma - jenom nevim jak vyměnit kluci z ostravy a okoli - kdo pomuže s vyměnou - ne žebych měl leve ruce, ale je lepši když se to děla poprve tak to dělat s někym Editováno: 4. Říjen 2008, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 JaKre mam liznute vo všetkych fabiach niektore už cez 100tis. nalietane a nepohli sa. Liznute je len tolko aby sa to dalo natlačit na vozidle bez demontaže tej konzoll. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) m Editováno: 18. Září 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Najprv do konzoli potom mydlovou vodou šesthran ramena do cupry. Ale nie na zemi ale pod stranovym zdvihakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ak dakto zvazuje nad vymenou ci take ci onake tak poviem iba tolko. Ako som pisal ze mi kret*ni dodali namiesto cuprackych dake napodobeniny tych origo. Keby som vedel co je to za qualita tak ich rovno hodim do popelnice.Uz sa na krajoch trhaju. Je to banda. Hnusna robota a draha geo,nestoji to za to.Tod moje postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) ja sa riadim jednym heslom: Nie som tak bohaty aby som si mohol kupovat lacne veci! Inak Ta lutujem ta praca je hnusna. Editováno: 7. Říjen 2008, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 pani neviem ci to bude presne do toto fora. Mal som vybraciu pri rozjazde a potom uz aj pocas volnobehu. Bol to teda je to taky rezonujuci zvuk ako kov na kov. Bol som u mechanika na jame Teraz ospravedlnte laicky opis: bola to taka tycka v strede pod motorom daco ako stabilizator ktora je osadena tiez v silentbloku. Dufam sa da tomu porozumiet. Viete mi poradit ohladne toho myslim vymenu. Lebo spolu stym my ukazal ake su vymlatene silembloky na oboch stranach nuze som sa rozhodol o vymenu aj tych. Len chlapik za suciastky a aj robotu pita do 5000sk. to sa mi zda vela.. to si prehodim aj sam aj keby som mal vykopat na dvore okop pre leziaceho strelca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Silentbloky stabiku som kupoval okolo 230,-Sk v Škodovke a tyčky stabiku som zohnal okolo 600,- Sk/kus. Robotu neratam, robil som to sam. Ale silentbloky v ramenach je hnusnejsia a narocnejsia robota. Kolko mas nabehane? Tie by sa mozno zisli tiez vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 ... pita do 5000sk ale nie,myslim si,ze to uloznie stabilizatoru sa da opravit v poho.,da sa tam myslim kupit nove ulozenie,a pokial je to stary typ,tak sa bodnu dve podlozky z boku.kdesi tu boli aj obrazky s popisom... no 5000 a +1000 geoska /pokial je laserova/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 ... pita do 5000sk ale nie,myslim si,ze to uloznie stabilizatoru sa da opravit v poho.,da sa tam myslim kupit nove ulozenie,a pokial je to stary typ,tak sa bodnu dve podlozky z boku.kdesi tu boli aj obrazky s popisom... no 5000 a +1000 geoska /pokial je laserova/ tak je to 2001 len najskor musim vyriesit jeden problem ktory som rozobral v inom fore. tak mne sa to zdalo divnuo ta suma tak som sa do nej nehrnul. no len som tu nenasiel nic o tom "stabilizatore" ako to mechanik nazval.... darmo som to hladal v dielenskej prirucke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 pani neviem ci to bude presne do toto fora. Mal som vybraciu pri rozjazde a potom uz aj pocas volnobehu. Bol to teda je to taky rezonujuci zvuk ako kov na kov. Bol som u mechanika na jame Teraz ospravedlnte laicky opis: bola to taka tycka v strede pod motorom daco ako stabilizator ktora je osadena tiez v silentbloku. Dufam sa da tomu porozumiet. Viete mi poradit ohladne toho myslim vymenu. Lebo spolu stym my ukazal ake su vymlatene silembloky na oboch stranach nuze som sa rozhodol o vymenu aj tych. Len chlapik za suciastky a aj robotu pita do 5000sk. to sa mi zda vela.. to si prehodim aj sam aj keby som mal vykopat na dvore okop pre leziaceho strelca Podle tohoto popisu bych spíše řekl,že je to snad reakční vzpěra motoru ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Podle tohoto popisu bych spíše řekl,že je to snad reakční vzpěra motoru ne ? přesně, taky to tak chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Podle tohoto popisu bych spíše řekl,že je to snad reakční vzpěra motoru ne ? Dotaz k te vzpěře motoru - vymlaceny silenblok te vzpěry - mohl by mit za nasledek to že při přidani plynu motor cukne, při ubrani plynu zase s motorem cukne - je to čím dal tím víc nepříjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mam dojem ze v mojom pripade myslel tu reakcnu vzperu motora. Na kolko vyjdu asi silentbloky na tuto vzperu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Vymiena sa cela vzpera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vymiena sa cela vzpera. A ta vzpěra - použivate origo škoda nebo je lepši zase nějaka ala seat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) K tym silentblokom na A2. Objednaval som si ich len chlapec to nemohol najst pod tym cislom co ste sem dali. Tak to objednal na A2 1,4 Tdi predna naprava. Snad to nedo*ebkal? alebo ano? Editováno: 30. Říjen 2008, autor: joesvk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 A ta vzpěra - použivate origo škoda nebo je lepši zase nějaka ala seat Koukni semka, je to ale v aj a ještě přímo odkaz na Jabba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.