2Tall Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak si to udělej jako já.Panel jsem polepil fólií dekorem karbon a konzoli páky od www Milotec. cz. Koukni. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23686 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak si to udělej jako já.Panel jsem polepil fólií dekorem karbon ..... JJ presne, ja som si tak nalepil drevodekor pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2Tall Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-) Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2Tall Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-) Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ... No, kdyby si se sem podival driv, mohlo to byt jinak :-) , co nadelat.... Kazdopadne diky za nabidku. A nevis o nekom, kdo by se toho eventualne taky zbavoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACKIGR Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 nebo to drevo zkusit nastrikat ,ma paulmack v OI a ja jsem to od neho mel ve felicii a parada tady odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14940 a fotky z felicie muzu pri zajmu doplnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2Tall Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná. Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACKIGR Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná. Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ?? Ta barva trochu zkresluje. Je to šedý podklad a přestříkaný stříbrnýma tečka. Vzor viz přechozí obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 (editace) Chtel bych dekor karbon (viz. foto) prohodit za obycejny cerny. Pujde to? Nekde jsem totiz videl, ze ten cerny dekor byl jakoby i s krytem climatronicu. Editováno: 27. Květen 2008, autor: Viking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.