Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem

Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte ....

Diky

Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem

Diky

Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham :) Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni :palec2:

• Autor

Diky

Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham :) Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni :palec2:

Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-)

Diky

Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-)

Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ...

• Autor

Diky

Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ...

No, kdyby si se sem podival driv, mohlo to byt jinak :-) , co nadelat....

Kazdopadne diky za nabidku.

A nevis o nekom, kdo by se toho eventualne taky zbavoval ?

Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná.

post-10607-1195810427_thumb.jpg

• Autor
Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná.

Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ??

Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ??

Ta barva trochu zkresluje. Je to šedý podklad a přestříkaný stříbrnýma tečka. Vzor viz přechozí obr.

post-10607-1196062855_thumb.jpg

post-10607-1196062866_thumb.jpg

• 6 měsíců později...

Chtel bych dekor karbon (viz. foto) prohodit za obycejny cerny. Pujde to?

Nekde jsem totiz videl, ze ten cerny dekor byl jakoby i s krytem climatronicu.

post-1459-1211879443_thumb.jpg

Upraveno od Viking

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.