Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem

Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte ....

Diky

Vloženo
Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem

Diky

Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham :) Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni :palec2:

Vloženo

Diky

Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham :) Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni :palec2:

Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-)

Vloženo

Diky

Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-)

Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ...

Vloženo

Diky

Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ...

No, kdyby si se sem podival driv, mohlo to byt jinak :-) , co nadelat....

Kazdopadne diky za nabidku.

A nevis o nekom, kdo by se toho eventualne taky zbavoval ?

Vloženo

Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná.

post-10607-1195810427_thumb.jpg

Vloženo
Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná.

Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ??

Vloženo

Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ??

Ta barva trochu zkresluje. Je to šedý podklad a přestříkaný stříbrnýma tečka. Vzor viz přechozí obr.

post-10607-1196062855_thumb.jpg

post-10607-1196062866_thumb.jpg

• o 6 měsíců později...
Vloženo (editace)

Chtel bych dekor karbon (viz. foto) prohodit za obycejny cerny. Pujde to?

Nekde jsem totiz videl, ze ten cerny dekor byl jakoby i s krytem climatronicu.

post-1459-1211879443_thumb.jpg

Editováno: , autor: Viking

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...