Publikováno Listopad 11, 200717 r Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky
Listopad 11, 200717 r Tak si to udělej jako já.Panel jsem polepil fólií dekorem karbon a konzoli páky od www Milotec. cz. Koukni. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23686
Listopad 15, 200717 r Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni
Listopad 15, 200717 r Tak si to udělej jako já.Panel jsem polepil fólií dekorem karbon ..... JJ presne, ja som si tak nalepil drevodekor pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75
Listopad 16, 200717 r Autor Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-)
Listopad 20, 200717 r Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-) Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ...
Listopad 21, 200717 r Autor Zdar lidi, hrozne shanim dekor stredoveho panelu, jak ma RS, takovy ten matny hlinik. a radici paku s chromovym rameckem Nevite kde bych to mohl sehnat ?? Popř nabídněte .... Diky Ja to mam ... budu se toho zbavovat, ale musim si namontovat volant a sehnat dekor z L&K ... ale klidne Ti to necham Domluvime se, jestli je to teda jeste aktualni Tak mohli by jsme se domluvit, hodis jsem jeste foto, jestli to je to co shanim...:-) Ahoj, no zamluvil si ho uz lukash ... No, kdyby si se sem podival driv, mohlo to byt jinak :-) , co nadelat.... Kazdopadne diky za nabidku. A nevis o nekom, kdo by se toho eventualne taky zbavoval ?
Listopad 23, 200717 r Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná.
Listopad 23, 200717 r nebo to drevo zkusit nastrikat ,ma paulmack v OI a ja jsem to od neho mel ve felicii a parada tady odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14940 a fotky z felicie muzu pri zajmu doplnit
Listopad 24, 200717 r Autor Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná. Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ??
Listopad 26, 200717 r Mám sadu OI FL (dekor, popelník a kolem řadičky). Nevím, jestli je to přesně co hledáš. Ale když jsem ho kupoval, tak mi bylo řečeno, že je jako z RS ale stříbrný. Nástřik vypadá takhle, jenom místo tý černý je stříbrná. Nemel by jsi nejaky vetsi foto toho ?? Ta barva trochu zkresluje. Je to šedý podklad a přestříkaný stříbrnýma tečka. Vzor viz přechozí obr.
Květen 27, 200817 r Chtel bych dekor karbon (viz. foto) prohodit za obycejny cerny. Pujde to? Nekde jsem totiz videl, ze ten cerny dekor byl jakoby i s krytem climatronicu. Upraveno Květen 27, 200817 r od Viking
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.