camillo_cz Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj všem, jsem v problému a nevím, jak z toho ven. V sobotu jsem vyjel s autem z rodinného domu na ulici, než zamknul garáž (2 minuty), nechal jsem auto stát na výstražných blinkrech-jen na nich. Po nasednutí jsem zkusil nastartovat a nic-baterka motorem ani nepohnula. Tak jsme to s rodinou odtlačili ze silnice zpátky,baterku jsem dal na nabíječku a ještě předtím auto zamknul (centrál bez DO). Zaklapl kapotu a šel domů. No a teď nevím, jak se dostat pod haubnu znova, když klíč nefumguje. Krajní řešení by bylo rozbít okno u řidiče, ale to se mně zrovna nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj všem, jsem v problému a nevím, jak z toho ven. V sobotu jsem vyjel s autem z rodinného domu na ulici, než zamknul garáž (2 minuty), nechal jsem auto stát na výstražných blinkrech-jen na nich. Po nasednutí jsem zkusil nastartovat a nic-baterka motorem ani nepohnula. Tak jsme to s rodinou odtlačili ze silnice zpátky,baterku jsem dal na nabíječku a ještě předtím auto zamknul (centrál bez DO). Zaklapl kapotu a šel domů. No a teď nevím, jak se dostat pod haubnu znova, když klíč nefumguje. Krajní řešení by bylo rozbít okno u řidiče, ale to se mně zrovna nechce. Mrkni tady na fóru je to tady pěkně posaný jak se tan dostat je to v rubrice Elektrika myslím že je to příspěvek odešla mi baterka určitě ti to pomůže jak se tam dosta je tam několik způsobů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Proč si to zavíral? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...096&hl=auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Ahoj všem, jsem v problému a nevím, jak z toho ven. V sobotu jsem vyjel s autem z rodinného domu na ulici, než zamknul garáž (2 minuty), nechal jsem auto stát na výstražných blinkrech-jen na nich. Po nasednutí jsem zkusil nastartovat a nic-baterka motorem ani nepohnula. Tak jsme to s rodinou odtlačili ze silnice zpátky,baterku jsem dal na nabíječku a ještě předtím auto zamknul (centrál bez DO). Zaklapl kapotu a šel domů. No a teď nevím, jak se dostat pod haubnu znova, když klíč nefumguje. Krajní řešení by bylo rozbít okno u řidiče, ale to se mně zrovna nechce. Normálně otevřeš klíčkem. Sice jenom jedny dveře, protože se to otevře mechanicky, ale to ti stačí. Mám to prakticky vyzkoušeno. Taky mě polilo horko, když jsem zaklapnul kapotu bez baterky. Horší by bylo, pokud by jsi měl zaslepeny zámky. Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jak ti radí Franta-buď normálně klíčem do zámku ve dveřích, pokud je nemáš připoj nabíječku plusem na kabel u alternátoru či startéru a mínus na karoserii, či se napoj do zásuvky tažného zařízení pokud ho máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danmark Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jj, normálka otevřeš klíčem mechanicky dveře řidiče, nebo spolujezdce. Praktická zkušenost - nabíjel jsem baterku. A hrklo ve mě pořádně, protože mám použitelný zámek pouze u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 mě se to stalo když jsem měnil spínačku, odpojil jsem baterii vyměnil spínačku, a někde psaly, že kuly airbagum se má nechat zapnuté zapalování, no tak jsem to tak udělal! Auto jsem zamkl, ale už neodemkl, tak jsem vlezl přes kufr! Chvíli mi trvalo než jsem na to přišel čím to je! Takže jsem to absolvoval 2 krát! No pak jsem znovu odpojil a připojil baterii a O.K.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.