NNNTomas Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj, tak jsem si všiml při výměně za zimnmí koa nemilé věci... Přední levé kolo mám sjeté o cca 1,5mm více než všechny ostaní - ale rovnoměrně -takže to na sbíhavost nevypadá. Pak jsem koukl na ráfek a byl pěkně z vnitřní strany kleplej (mám 15" gumy 195/50)- co s tím? Dá se doma nějak vyklepnout? Při jízdě jsem si toho nevšiml, nic nevibrovalo, neskákalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 rafek si daj opravit (ak si na to netrufas sam), potom daj disk prevazit ci je to OK, potom nasad pneu a daj prevazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Pozri silenblok ramena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Myslíš, že by to mohl dělat silenblok? - Auto má najeto 100tis. Podívám se na něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Nedávno som si dal zoštelovať geometriu lebo mi dralo vnútra gúm tak som sa pýtal mechoša či sú tie silenbloky OK odpovedal že ano!Tento týždeň som bol na STK a technik ma zavolal do jamy na tom vybračnom zar. a ukázal mi že tie gumy sú tak do polovice roztrhnuté. Tak mam "velkú radosť"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mě zaráží fakt, že je ta levá guma sjetá opravdu rovnoměrně po celé ploše o 1,5mm než ostatní tři kola - takže na sbíhavost/rozbíhavost to netipuji... Mohloby to být tím, že většinou jezdím sám, nebo že hrábne spíš levé kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Keď jazdíš sám to by sa prejavilo snáď na druhej strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 No, je to divný... až trochu povolí ten sníh tak vlezu pod auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 co geometria? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 co geometria? [/quote byla dělaná před rokem (v 81 tis.)... vše v pořádku, jen levý odklon zadní nápravy byl -1°20 ( má být -1°23 až 1°43). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 to není geometrií. pokud to kolo je rovnoměrně sjeté tak je špatná pneu. jiná směs , pondělní, nebo páteční kus atd. reklamoval bych ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.