Publikováno Listopad 12, 200717 r Ahoj, tak jsem si všiml při výměně za zimnmí koa nemilé věci... Přední levé kolo mám sjeté o cca 1,5mm více než všechny ostaní - ale rovnoměrně -takže to na sbíhavost nevypadá. Pak jsem koukl na ráfek a byl pěkně z vnitřní strany kleplej (mám 15" gumy 195/50)- co s tím? Dá se doma nějak vyklepnout? Při jízdě jsem si toho nevšiml, nic nevibrovalo, neskákalo...
Listopad 12, 200717 r rafek si daj opravit (ak si na to netrufas sam), potom daj disk prevazit ci je to OK, potom nasad pneu a daj prevazit
Listopad 12, 200717 r Autor Myslíš, že by to mohl dělat silenblok? - Auto má najeto 100tis. Podívám se na něj...
Listopad 12, 200717 r Nedávno som si dal zoštelovať geometriu lebo mi dralo vnútra gúm tak som sa pýtal mechoša či sú tie silenbloky OK odpovedal že ano!Tento týždeň som bol na STK a technik ma zavolal do jamy na tom vybračnom zar. a ukázal mi že tie gumy sú tak do polovice roztrhnuté. Tak mam "velkú radosť"!
Listopad 13, 200717 r Autor Mě zaráží fakt, že je ta levá guma sjetá opravdu rovnoměrně po celé ploše o 1,5mm než ostatní tři kola - takže na sbíhavost/rozbíhavost to netipuji... Mohloby to být tím, že většinou jezdím sám, nebo že hrábne spíš levé kolo?
Listopad 13, 200717 r Autor co geometria? [/quote byla dělaná před rokem (v 81 tis.)... vše v pořádku, jen levý odklon zadní nápravy byl -1°20 ( má být -1°23 až 1°43).
Listopad 15, 200717 r to není geometrií. pokud to kolo je rovnoměrně sjeté tak je špatná pneu. jiná směs , pondělní, nebo páteční kus atd. reklamoval bych ji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.