Jezek Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj prohledával jsem to tu všude ale nikde jsem na toto nenašel odpověď.Začal mi padat kastlík spolujezdce.Vubec nedrží.Když je odemčený i zamčený tak pořád se otevírá.Stačí normální rozjezd nebo mala nerovnost a hned se otevře.Prosím pomozte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Řešil jsem to samé. Původní majitel zřejmě při rozebírání kastlíku nedbal na zpětnou montáž a neusadil jej dobře. Ty "pacičky" co zapadají do vybrání palubovky nebyly proti sobě a zaklapala se mi pouze jedna strana - kastlík vypadával. Povolil jsem - tuším 4-5 šroubů - díry jsou pro vruty na kastlíku jsou "oválné" - vystředil jsem je a mám klid. V tvém případě mohlo dojít jenom k "povolení" těch vrutů. Rozdělej to a pak uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Řešil jsem to samé. Původní majitel zřejmě při rozebírání kastlíku nedbal na zpětnou montáž a neusadil jej dobře. Ty "pacičky" co zapadají do vybrání palubovky nebyly proti sobě a zaklapala se mi pouze jedna strana - kastlík vypadával. Povolil jsem - tuším 4-5 šroubů - díry jsou pro vruty na kastlíku jsou "oválné" - vystředil jsem je a mám klid. V tvém případě mohlo dojít jenom k "povolení" těch vrutů. Rozdělej to a pak uvidíš. Dikec za radu.Před týdnem jsem předělával celej interier z šedého do černého.Tak jsem to tam asi blbě nasadil.Včera jsem to rozdělal a lip usadil jak píšeš a bylo to tím.Nešlo mi to pořádně dovřít a tak se úplně nezacvakli ty zobáčky.Tet už to funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.