dj.tom Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj kluci mám dotaz, při regulaci jasu se mi nereguluje display a tlačítka climatronicu (ovládacího panelu elektronické klimatizace z displayem) zatím co veškerý budíky a tlačítka svůj jas měněj Jak pak jste na tom vy ? Stejne tak není displej podsvětlen pokud nezapnu světla, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 To že je displej podsvícenej jen při zapnutejch svetlech je normální. Ale že nestahuje jas tak to by tak nemnelo delat.Nevrtal se v tom náhodou nekdo?? není klíma dodelávaná?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPAKO Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 (editace) To že je displej podsvícenej jen při zapnutejch svetlech je normální. Ale že nestahuje jas tak to by tak nemnelo delat.Nevrtal se v tom náhodou nekdo?? není klíma dodelávaná?? Potrebujem pomoc. Ktory presne vyvod je pre napajanie osvetlenia climatronicu? Svieti mi na plno bez regulacie jasu a potrebujem vediet ktory vyvod to je aby som ho napojil na okruh regulacie. Diky Editováno: 8. Květen 2010, autor: SPAKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPAKO Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 fiha , nikto nevie? Tak to mam celkom pruser, pretoze mam biely displej astrasne moc svieti. Nema aspon niekto schemu vyvodou panelu climatronicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPAKO Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Tak som to uz zistil. Napisem to aj pre ostatnych keby niekto potreboval. Je to T12d/5, cize 12 polovy konektor a pin 5. Mozno to niekomu pomoze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.