Publikováno Listopad 12, 200717 r Ahoj kluci mám dotaz, při regulaci jasu se mi nereguluje display a tlačítka climatronicu (ovládacího panelu elektronické klimatizace z displayem) zatím co veškerý budíky a tlačítka svůj jas měněj Jak pak jste na tom vy ? Stejne tak není displej podsvětlen pokud nezapnu světla,
Listopad 12, 200717 r To že je displej podsvícenej jen při zapnutejch svetlech je normální. Ale že nestahuje jas tak to by tak nemnelo delat.Nevrtal se v tom náhodou nekdo?? není klíma dodelávaná??
Květen 8, 201015 r To že je displej podsvícenej jen při zapnutejch svetlech je normální. Ale že nestahuje jas tak to by tak nemnelo delat.Nevrtal se v tom náhodou nekdo?? není klíma dodelávaná?? Potrebujem pomoc. Ktory presne vyvod je pre napajanie osvetlenia climatronicu? Svieti mi na plno bez regulacie jasu a potrebujem vediet ktory vyvod to je aby som ho napojil na okruh regulacie. Diky Upraveno Květen 8, 201015 r od SPAKO
Květen 8, 201015 r fiha , nikto nevie? Tak to mam celkom pruser, pretoze mam biely displej astrasne moc svieti. Nema aspon niekto schemu vyvodou panelu climatronicu?
Květen 9, 201015 r Tak som to uz zistil. Napisem to aj pre ostatnych keby niekto potreboval. Je to T12d/5, cize 12 polovy konektor a pin 5. Mozno to niekomu pomoze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.