Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau zamrzaji mi dvere. Jde to nejak odstranit? Necim namazat nebo neco?

Gumové tšsnění natři GLICERINEM .Dostaneš ho koupit i v rogeriji.

• Autor

dik

nebo silikonovým olejem - dneska jsem zrovna mazal - zítra dám foto

foto

post-4311-1195109916_thumb.jpg

• 2 týdny později...

já mazal silikonovým olejem ve spreji...

• 2 týdny později...
  • Autor

Namazano a je klid

úplně stačí i indulona :palec2:

foto
tez, jsem to mazal tim samym a jak byl mraz pred tydnem, tak neslo poznat, ze by byli dvere zamrzle :palec2:

dva roky pouzivam silikon v spreji a nikdy dvere nezamrzli jedno nastriekanie vydrzi celu zimu. netreba opakovat. ale pozor na sklo silikon skodi sklu.

Jen upresnim. Silikonovy olej neposkodi sklo fyzicky ani chemicky. Jde jen o to, ze kdyz se dostane na celni sklo a jeste ho rozmatlas steraci, tak hodne dlouho za deste nebudes dopredu poradne videt.

Jen jeste dotaz. To mazete preventivne, nebo se vam nekdy stalo, ze byly dvere zamrzle tak, ze nesly otevrit? Ted ale nemyslim po navsteve mycky.

Upraveno od oct

• 2 roky později...

Ja pouzival dlouhe roky Glycerin..ale tady pisou, ze jde dobre pouzit i Silikonovy olej.. Tak jsem to minulou zimu (i kdyz nebyla silna) vyzkousel a taky to jde, ale holt Glycerin je Glycerin.

http://www.panoil.cz/blizi-se-zima-t13

A mate nekdo zkusenost se zamrzlym zamkem? Minulou zimu se mi stavalo ze jsem si musel za jizdy drzet dvere,protoze nesly zaklapnout. Dokonce ani zamknout. F II central na dalku. Samozrejme v momente kdy se auto zahralo vytopilo bylo vse o.k. Prostrikaval jsem WD 40 ale zadny ucinek???

• 4 týdny později...

mě na to stačil silikonovej olej a bylo po starostech

jedine silikonovej olej, nekdo tu zminoval indulonu- toho bych se bal protoze obsahuje vodu, vubec bych na tesneni necpal zadny kremy. Prej je dobrej i mastek ale nemam s tim skusenost.

A mate nekdo zkusenost se zamrzlym zamkem? Minulou zimu se mi stavalo ze jsem si musel za jizdy drzet dvere,protoze nesly zaklapnout. Dokonce ani zamknout. F II central na dalku. Samozrejme v momente kdy se auto zahralo vytopilo bylo vse o.k. Prostrikaval jsem WD 40 ale zadny ucinek???

Na to je nejlepsi nekde v teple zamek poradne vysusit a prostrikat k tomu urcenym olejem ten odpuzuje vodu a brani zamrzani zamku. Ja mam nejlepsi zkusenost se Sonaxem ,ale na netu najdes spoustu pripravku na bazi silikonu. WD 40 ti nepomuze je to dobrej olej ma ale kratkou mazivost. Zaklad je vysusit zamek na promazat.

O.k. diky. Uz mam namazano. Silikonovy oil na doporuceni.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.