BEDUIN Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Chcel by som sa spytat. Auto som kupil s ALu diskami a teraz by som chcel dokupit zimne gumy s plechovymi diskami. Ked dam plecháče, musim dat aj kratšie šroby? Alebo mozu byt tie z elektronov? nebude ničomu vadit ked tie šroby budu trčat viac dovnutra? Alebo musim kupit nove šroby (kratšie) na plechovy disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Pokud jsou alu orig ,šrouby jsou stejné i na plechy,pokud orig nejsou můžou být jiné jak délkou,tak typem hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 já mám šrouby stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 DIIIIK mam origo skoda, tak super. Som rad ze nemusim aj šroby kupovat. Ked som mal Fiat Croma, tak mi elektronove šroby pri plechoch o niečo dreli a neotočil som kolesom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danmark Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 DIIIIK mam origo skoda, tak super. Som rad ze nemusim aj šroby kupovat. Ked som mal Fiat Croma, tak mi elektronove šroby pri plechoch o niečo dreli a neotočil som kolesom. Jj, měl jsem to taky tak ne F Tempra. Jinak u Octy ještě jedna rada, kdyby byly ty šrouby na plecháče dlouhé. Pořídit si na zimu taky elektrony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jj, měl jsem to taky tak ne F Tempra. Jinak u Octy ještě jedna rada, kdyby byly ty šrouby na plecháče dlouhé. Pořídit si na zimu taky elektrony dik za radu nie som proti, ked niekto ponukne elektrony so zimnymi gumami v cene plechačov so zimnymi gumami, absolutne niesom proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Zdravim, kolega v práci mi tvrdí, že na ALU musej být jiné šrouby nežna plechy. Co je na tom pravda ? Prý když se použijou ty na plechy a daj se na ALU, tak se můžou do kol zařezávat a poškodit je. Na netu sem ale našel pouze 1 typ šroubu + bezpečnostní ... Co vy ? Když přezouváte, měníte i šrouby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Pokud používáš origo Alu disky (origo příslušenství Auto Škoda) pak jsou šroby plech/Alu stejné. Oba disky mají kulové dosedací plochy pro šrouby. Jiné disky, alternatívního výrobce, už mají dosedací plochu šroubů kuželovou a zde musíš použít i příslušné šrouby. Nicméně stejná odpověď je napsaná hned jako první pod dotazem. Editováno: 26. Duben 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Vim, pouze sem se chtěl ujistit. Četl sem, že tam někdo dáva i nějaký podložky bo co. Já měl problém, že když sem sundaval origo ALU, tak sem je vždy zaboha nemohl povolit. Musel sem si vzít 2,5m dlouhou trubku a povolit to pákou. Ty šrouby se mi tam strašlivě zakusovaly. Pokaždé, když to povolilo, tak to bylo jak rána z děla. Nekecám, vždy sem z toho měl zalehlé uši Teď sem kupoval nové origo ALU, tak sem raději koupil i nové šrouby... Díky za upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.