Publikováno Listopad 14, 200717 r Prosim viete mi niekto poradit, kde sa da kupit, pripadne nemate to niekto na predaj? Dokonca ani v škoda-servise ho nepoznaju, aj ked sa od vyroby dava na O1 4x4 liftback... Ta lista od Milotecu sa mi nepaci...tento je krajsie tvarovany-hlavne ten koniec, co je v kruzku sa mi paci
Listopad 15, 200717 r Tuhle od Milotecu právě nechce, má jinak ukončené strany. Taky se mi víc líbí ta na fotce od Cjoctaviana. Možná by šla ta od Milotecu upravit.
Listopad 15, 200717 r Autor Ta od Milotecu sa mi nepaci, lebo neme po stranach tie zakruzkovane "nozicky" a ako na tejto fotke ukazuje sipka, ta od Milotecu ma aj taku brazdu v strede...
Listopad 17, 200717 r milotec ho má jinej, já je ve škodovce prudil, tak dlouho dokud něco v etce nenašel a dle etky stoji cca 4litry což je značně přepálený
Listopad 17, 200717 r Autor milotec ho má jinej, já je ve škodovce prudil, tak dlouho dokud něco v etce nenašel a dle etky stoji cca 4litrycož je značně přepálený Tak dakujem za ochotu. Som velmi sklamany - to je zvratene chciet za pasik plastu 4000!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.