Cjoctavian Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Prosim viete mi niekto poradit, kde sa da kupit, pripadne nemate to niekto na predaj? Dokonca ani v škoda-servise ho nepoznaju, aj ked sa od vyroby dava na O1 4x4 liftback... Ta lista od Milotecu sa mi nepaci...tento je krajsie tvarovany-hlavne ten koniec, co je v kruzku sa mi paci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planeta Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Nebude to tohle ? Spoiler Milotec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Tuhle od Milotecu právě nechce, má jinak ukončené strany. Taky se mi víc líbí ta na fotce od Cjoctaviana. Možná by šla ta od Milotecu upravit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Ta od Milotecu sa mi nepaci, lebo neme po stranach tie zakruzkovane "nozicky" a ako na tejto fotke ukazuje sipka, ta od Milotecu ma aj taku brazdu v strede... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 milotec ho má jinej, já je ve škodovce prudil, tak dlouho dokud něco v etce nenašel a dle etky stoji cca 4litry což je značně přepálený Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted November 17, 2007 Author Share Posted November 17, 2007 milotec ho má jinej, já je ve škodovce prudil, tak dlouho dokud něco v etce nenašel a dle etky stoji cca 4litrycož je značně přepálený Tak dakujem za ochotu. Som velmi sklamany - to je zvratene chciet za pasik plastu 4000!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts