Publikováno Listopad 15, 200717 r Montovali mi alarm před 14 dny a před týdnem jsem měnil zámek u dveří řidiče,protože mi nešlo zamčít na dálku.Klíčkem to ale šlo.Nejspíš mikrospínač.Teď mě svítí osvětlení ve dveřích spolujezdce,i při jejich zavření.Ale zamyká to.Poradte,že by zase mikrospínač? Díky Vajdy16
Listopad 15, 200717 r bud spínač nebo něco v zapojení záleží co tam kdo dělal........ Mrs.:.-))))))))))
Listopad 15, 200717 r bud spínač nebo něco v zapojení záleží co tam kdo dělal........Mrs.:.-)))))))))) Zdar, měl jsem něco podobného. Za jízdy se mi rozsvítilo vnitřní osvětlení, chvíli svítilo potom zhaslo a tak. Vyměnili mi ten mikrospínač a je vše OK. Pozor ty spínače jsou závislé na výbavě vozu. Tak jestli tady není problém.
Prosinec 2, 200717 r no mě to také blblo... neřešil jsem to tak dlouho, až se mi auto zamklo anechtělo pustit dovnitř, kufrem sem se dostal dovnitř a nešlo to toevřit ani zevnitř, no fakt drsoň... tož sem odpojil baterii a asi za 10minut se zámky pustili.. nakonec to dělala celá ta jednotka v pravích zadních dveřích... na férofku sme jí odpojil a vše pak makalo jak mělo... no zatim je odpojená páš sem nesehnal jinou... zatim :-x
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.