Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po výměně zámků se u pravých dveří musí 2x táhnout za kliku (po odemčení) než se dveře otevřou. Dá se to nějak seřídit a nebo je zámek špatný? Díky Pasat

Vloženo

No jo to bych viděl na moc natažený lanko v klice od zámku , musíš vyndat záslepku , nebo zámek klíče a lanko poposunout v klice aby bylo volnější. :specool:

Zajda

Vloženo (editace)

Mne stacilo vybrat zamok a znovu osadit . Potom pri dotacani skrutky nico cvaklo, zaskocili zapadky pre zamok a potom to islo OK. Zamok ,myslim tym ten pri klucke nie komplet mechanizmus zamykania.

Editováno: , autor: guru
Vloženo
Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje!

No čeče tak to je divný vždy mi to pomohlo ¨a ty zámky byli nový jo no tak to budeš muset vyřešit s tím dotyčným asi. :-(

Vloženo
Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje!

No čeče tak to je divný vždy mi to pomohlo ¨a ty zámky byli nový jo no tak to budeš muset vyřešit s tím dotyčným asi. :-(

Vloženo

Tak je opravdu defektní zámek - bohužel ! Po odemčení se částečně vrátí do zamčené polohy, ale nevím proč. Asi 4 hodiny jsem bádal a zkoumal a zkoušel, ale na nic jsem nepřišel, tak jsem tam zase vrátil ten původní starý... :feve:

post-3116-1195452200_thumb.jpg

post-3116-1195452310_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdarec chlapi, tak já mám jiný problém, osadil jsem nový zámek ( rozbitý mikrospinač) a po celkovém zamčení vozidla a následném odemčení mi nejdou otevřít dveře vůbec, až po zatlačení na kliku v zámku cvakne a jde to - záhada! Taky moc natažené lanko? Nebo snad málo?

Vloženo
vyřešeno, špatně nastavená část bovdenu od zámku!

Presne tak nastavit lanko - na klice ;)

Vloženo

mohl jsem poradit drive ale delam 12tky takze jsem tu dlouho nebyl lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...