dodiak Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 3C0 937 049 AD,AE-23 bytova to nepodporuje ,mylna informacia za ktoru sa ospravedlnujem.Len 30 bytova 3C0 937 049 AH,AJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 3C0 937 049 AD,AE-23 bytova to nepodporuje ,mylna informacia za ktoru sa ospravedlnujem.Len 30 bytova 3C0 937 049 AH,AJ A posledná dôležitá otázka: je možné nahradiť RJ 3C0 937 049AE riadiačkou 3C0 937 049AJ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 taky už mám n Scoutu nakódováno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Funkčné presne ako má až na to že sú to obyč hmlovky že? taky už mám n Scoutu nakódováno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 taky už mám n Scoutu nakódováno!!! mě sviti i pravá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Funkčné presne ako má až na to že sú to obyč hmlovky že? Jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 a pomáha to nejak??? myslím s tými obyč hmlovkami Jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 taky už mám n Scoutu nakódováno!!! Zdraví. Vypadá to dobře. Předpokláádm že to funguje to jen při zapnutých světlech a ne při denním svícení. Je to tak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Zdraví. Vypadá to dobře. Předpokláádm že to funguje to jen při zapnutých světlech a ne při denním svícení. Je to tak ??? Funguje to porad, jen do 40 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 a pomáha to nejak??? myslím s tými obyč hmlovkami No ja sam to nemam, ale myslim ze jo. I kdyz je jasny ze to neni na 100% jako s parabolou urcenou pro Corner fc. primo z vyroby. A jeste na Scoutu kde ty mlhovky jsou jakoby zapusteny, no nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 to som mal na mysli. No ja sam to nemam, ale myslim ze jo. I kdyz je jasny ze to neni na 100% jako s parabolou urcenou pro Corner fc. primo z vyroby. A jeste na Scoutu kde ty mlhovky jsou jakoby zapusteny, no nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 to som mal na mysli. Vsehno nejlepsi k narozeninam!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak jsem s bráchou před nějakým časem udělal video na corner funkci u OII, je tam z výroby, tak kdo se chce podívat...., kdo ne tak samo. nenutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No ja sam to nemam, ale myslim ze jo. I kdyz je jasny ze to neni na 100% jako s parabolou urcenou pro Corner fc. primo z vyroby. A jeste na Scoutu kde ty mlhovky jsou jakoby zapusteny, no nevim... do strany sou otevřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Funguje to porad, jen do 40 km/h A nejde to nastavit tak, že při dením svícení se nic neděje a přisvěcuje to jen při zapnutých světlech ??? Jedná so o Scouta Editováno: 2. Duben 2008, autor: hasici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak od včerejška mám corńer funkci aktivovanou.Tim to děkuju za rady Dodiaka a aktivaci Honzoj 72!Vše uplně v pohodě! Corner funkce pracuje pouze při zaplych světlech. Aktivuje se bud při natočení volantu nebo při blikaní blinkru než se začne odbočovat což mě příjemně a překvapilo! Nefuguje to při denním svíceni, zpátečce a při parkovačkách. Vzhledem k tomu že mám žluté mlhovky tak je to dost výrazně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ...aj ja céém, ale s MR 06 a bez ESP mám asi smolu že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ...aj ja céém, ale s MR 06 a bez ESP mám asi smolu že Musíš mit tuto jednotku, 3C0 937 049 AH,AJ jina to neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Ale da se sehnat od 500-do 2000kc! Budu ji kupovat... Nova v servise 4400kc Editováno: 3. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ...aj ja céém, ale s MR 06 a bez ESP mám asi smolu že pohoda, ten snímač natočení volantu tam máš samo také jen dát jinou centrální jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 nevím teda, jak to má správně fungovat, protože mě to moc nezajímá a tudíž jsem tohle téma nečet. Dneska jsem ale ve dne stál na křižovatce a proti mně Roomster, kterj mi dával přednost a svítila mu levá mlhovka i když stál s natočenýma kolama. Pak se rozjel (viděl jsem ho v zrcátku) a jak kola narovnal, mlhovka pomalu zhasínala. Nevím, jestli to má fungovat takhle, ale přišlo mi to poměrně divný. Hlavně to asi nemělo ve dne vůbec svítit, řek bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 nevím teda, jak to má správně fungovat, protože mě to moc nezajímá a tudíž jsem tohle téma nečet. Dneska jsem ale ve dne stál na křižovatce a proti mně Roomster, kterj mi dával přednost a svítila mu levá mlhovka i když stál s natočenýma kolama. Pak se rozjel (viděl jsem ho v zrcátku) a jak kola narovnal, mlhovka pomalu zhasínala. Nevím, jestli to má fungovat takhle, ale přišlo mi to poměrně divný. Hlavně to asi nemělo ve dne vůbec svítit, řek bych. Funguje to spravne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 nevím teda, jak to má správně fungovat, protože mě to moc nezajímá a tudíž jsem tohle téma nečet. Dneska jsem ale ve dne stál na křižovatce a proti mně Roomster, kterj mi dával přednost a svítila mu levá mlhovka i když stál s natočenýma kolama. Pak se rozjel (viděl jsem ho v zrcátku) a jak kola narovnal, mlhovka pomalu zhasínala. Nevím, jestli to má fungovat takhle, ale přišlo mi to poměrně divný. Hlavně to asi nemělo ve dne vůbec svítit, řek bych. je to divné ale je to tak Budí to asi pozornost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 no budí to pozornost hlavně ve dne, kdy to určitě svítit nemá. Jinak ale v noci si běžně mlhovkama přisvěcuju, takže jo, chválím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 no budí to pozornost hlavně ve dne, kdy to určitě svítit nemá. Jinak ale v noci si běžně mlhovkama přisvěcuju, takže jo, chválím. Svítí to vždy, když máš spínač světel ve třetí poloze. Jestliže máš aktivované denní svícení tzn.: světla svítí,ale budíky ne, tak to nesvítí (první poloho spínače). Jinak si myslím, že i ve dne je to dobré znamení o změně směru jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.