catling Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Zdravím, na parkovisku mi niekto rozbil ľavý predný blinker, dá sa to vymeniť svojpomocne ? Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Je to naprosto jednoduché, zvládneš to. Ze zhora je po zvednutí kapoty u světla vidět jeden malý šroubek, ten vyšroubuj a pak jen už vytáhneš celý blinkr do předu a ven. Pootočíš s objímkou a je venku žárovka, toď vše. Pak to opačně smontuješ a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) Přesně tak! Proč by to nešlo? Vyndáš vyšroubuješ žárovku přendáš na nový a je to! A dáš zpět! Editováno: 17. Listopad 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jo,proč by to nešlo......viz návody nahoře. P.S. Já bych si to nechal udělat v servise,protože bych určitě něco domrdal. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jo,proč by to nešlo......viz návody nahoře. P.S. Já bych si to nechal udělat v servise,protože bych určitě něco domrdal. :smich: :smich: Ale jdi ty kecko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jsou blinkry pro do MR00 a od MR01 plně záměnné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jsou blinkry pro do MR00 a od MR01 plně záměnné? ja bych řek že ne,ja mam MR99 proste stary blinkr,daval sem tam od brachy z TOURU a ty dvě packy ktere se zasouvaji jsou vic vyškově u sebe takže to tam nejde....možna nasilim ale i ten tvar nesedel.a už sem viděl srovnani čiry blinkr a stare světlo a vypada to blbě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 ja bych řek že ne,ja mam MR99 proste stary blinkr,daval sem tam od brachy z TOURU a ty dvě packy ktere se zasouvaji jsou vic vyškově u sebe takže to tam nejde....možna nasilim ale i ten tvar nesedel.a už sem viděl srovnani čiry blinkr a stare světlo a vypada to blbě..... Musí to být buďto předface a nebo face, navzájem záměný nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Musí to být buďto předface a nebo face, navzájem záměný nebudou. tak to nechápu, co vím tak lze kombinovat čiré face se starými a naopak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) tak to nechápu, co vím tak lze kombinovat čiré face se starými a naopak! Nejde,ty packy opravdu nesedí.Ještě než jsem předělal na face tak jsem tam dal face blinkry bez těch pacek.Drželo to jenom horním držáčkem a trnem v blatníku. Nyní mám face a xena a naopak čiré blinkry z předface L&K a taky to drží jenom nahoře. Tvar mají stejný. Editováno: 17. leden 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Zkraťme to, jde to, ale není to úplně ideální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Zkraťme to, jde to, ale není to úplně ideální? Bez úpravy nebo ulomení pacek nejde. Blinkr drží i bez pacek. Editováno: 17. leden 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Je to divný, protože když jsem vyměnil světla na face, půl roku jsem měl předface blinkry, a šly tam dobře!!! Žádný problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Je to divný, protože když jsem vyměnil světla na face, půl roku jsem měl předface blinkry, a šly tam dobře!!! Žádný problém! Mně to nešlo.Mám známýho na vrakáči a zkoušeli jsme to s několika kousky.Nakonec mi nechal za pár kaček s ulomenejma packama a stačilo to chytit nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Tak vyměněno, paráda... Alternativa od DEPO, sedí perfektně... 260 vočí a pět minut práce i s výměnou vybledlé žárovky... Je to naprosto triviální, ani jsem nevěřil tomu, že to jde tak strašně jednoduše... Je to stejný jaku u filcky, jen je ot jištěný šroubem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Je to divný, protože když jsem vyměnil světla na face, půl roku jsem měl předface blinkry, a šly tam dobře!!! Žádný problém! Tak třeba na face světla jdou předface blinkry, ale naopak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.