octavia Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Zdravím, prosím o radu čím se dají vyleštit čirá skla předních světlometů. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Zdravím, prosím o radu čím se dají vyleštit čirá skla předních světlometů. Dík Zkoušel jsem to a nic moc . Nejúspěšnějsí byl hadrový lešticí kotouč potřený olejem ve vrtačce. Ale pohledej ve starších diskusích . Je tu o tom už hodně napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No co jsem slyšel tak to jde vyleštit pod vodou ale musí se dát pozor aby se plast moc nezahřál teď nevím ale tu hrubost brusného plátna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) chlapy myslel jsem skla u světel L+K Editováno: 18. Listopad 2007, autor: octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 chlapy myslel jsem skla světla u světel L+K No neblbni . Sklo přece nevyleštíš. Ale máš obrovskou výhodu. Dá se koupit sklo jako samostatný náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) slyšel jsem že se to dá vyleštit, pokud to neklapne tak koupím skla , ale kelly je má 1557,-/ks dost drahy Editováno: 18. Listopad 2007, autor: octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tak to jo, já myslel čirou optiku u face! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 slyšel jsem že se to dá vyleštit, pokud to neklapne tak koupím skla , ale kelly je má 1557,-/ks dost drahy To je teda palba. Viděl jsem je levnější u Eriny nebo jak se ta firma jmenuje nemůžu si vzpomenout někdo mě doplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Na svou jsem kupoval TADY cca za polovinu 1ks JAk ale na L+K nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Vyleštit se dají. Pokud nemáš moc hluboké rýhy. Je to jako s čelním sklem. Dělají to různé firmy, když zadáš do vyhledávače na netu např. leštění autoskel, něco ti vypadne. Ale sám si to určitě neuděláš, by se ti mohlo potom špatně lámat světlo atd., bylo by to možná ještě horší. Jinak co jsem jednou zjišťoval, tak vyleštit čelní sklo na oktě asi tak 1.500,- Kč a asi tři hodiny práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Na svou jsem kupoval TADY cca za polovinu 1ks JAk ale na L+K nevim. zdarec nic jsem tady nenašel "sklo světlometů" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Nemaji vse v ceniku, ale jsou to urcite schopni objednat. Neco (jiz nevim co) jsem tak resil a bylo to do tydne. Uz viiiim, zaslepky na kryt motoru. Autorak se k tomu stavel negativne. Par korun je preci nevytrhne. A tady bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ked som si tempom rozlestoval skrabanceky pod kluckami tak som si povedal ze skusim aj svetla. Odmontoval som ho polozil doma na stol zacal lestit a po pol hodine som zistil ze som s tym ani nepohol. takze tempo na to nedoporucujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak asi budu muset jít do nových skel, to bude palba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 slyšel jsem že se to dá vyleštit, pokud to neklapne tak koupím skla , ale kelly je má 1557,-/ks dost drahy To je teda palba. Viděl jsem je levnější u Eriny nebo jak se ta firma jmenuje nemůžu si vzpomenout někdo mě doplní. Nemyslel jsi www.ellri.cz ? Maj je tam za 1100Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 24. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 slyšel jsem že se to dá vyleštit, pokud to neklapne tak koupím skla , ale kelly je má 1557,-/ks dost drahy To je teda palba. Viděl jsem je levnější u Eriny nebo jak se ta firma jmenuje nemůžu si vzpomenout někdo mě doplní. Nemyslel jsi www.ellri.cz ? Maj je tam za 1100Kč. myslíš že jsou ty čiré kryty světel na OI, mě to přijde, že je to na facelift, já bych potřeboval kryty na světla hella L+K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 myslíš že jsou ty čiré kryty světel na OI, mě to přijde, že je to na facelift, já bych potřeboval kryty na světla hella L+K na jednom obrazku je facelift to je pravda,ale je tam uveden rok vyroby 97-00 coz by odpovidalo predfaceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 myslíš že jsou ty čiré kryty světel na OI, mě to přijde, že je to na facelift, já bych potřeboval kryty na světla hella L+Kna jednom obrazku je facelift to je pravda,ale je tam uveden rok vyroby 97-00 coz by odpovidalo predfaceliftu A nevite kde se daj sehnat za dobrou cenu cela světla L+K. co sem koukal všude za strašné palky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=34134 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brukem Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Zkuste se podívat na www.autolesk.cz, tam je vše potřebné k renovaci světel. Není to zázrak, jen logika! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Mám š.oct.rv.2003..světlomet je z plastu (proč ne ze skla..nechápu) a tím, že mám odstřikovač světlometů je přední maska světlometu naleptána..asi vlivem rozdílu teplot světlometu a kapaliny došlo doslova k rozeřrání více než poloviny světlometu..potřebuju najít ten správný náhradní díl na pravý i levý světlomet..máte někdo kód na tyto díly..?? díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Pouze skla / plasty vyměnit nejdou, jde pouze vyměnit celý světlomet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) Pánové, u světel po face liftu bych přeleštění nedoporučoval,je to nalakovaný polycarbonát. Vrstva laku se pohybuje od 8 do 20 mikronů(podle toho kdo je výrobce) a přeleštěním se strhne ochraná vrstva UV laku. Ten chrání před poškrábáním(je tvrdší než ten PC) a před UV zářením. Skla tím zežloutnou ohromnou rychlostí. Čus Editováno: 29. Červenec 2010, autor: ad0da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Ten polykarbonát se tu už někde objevil v odkazu, který jsem bohužel se spousty dat ztratil z PC. Jedná se jen o ten čirý polykarbonát, tzn. odříznout starý a silikonem nalepit nový. Kdo bude hledat najde, někde se to tady už objevilo! Ale nevím co je za výrobu a je-li na tom ten ochranný tvrzený UV-lack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Pouze skla / plasty vyměnit nejdou, jde pouze vyměnit celý světlomet. Prdlajs...fórum je na odpvědi skoupé, líní či možná na dovolené...stačí trochu googlit... http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm http://skodadilycm.mypage.cz/menu/dily-karoserie:40 jen trochu lepší počasí a vyměním to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.