Laky30 Vloženo 10. Prosinec 2007 Vloženo 10. Prosinec 2007 Mal som tento istý problém s akceleraciou a trhaním motora a bol to snímač otáčiek motora po výmene OK. Tiež to blblo len za teplého motora a kolísali otáčky. Citovat
pepééé Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Vloženo 10. Prosinec 2007 No neke a ted babo radˇ. Ale mám pocit ten snímač není zas tak drahej ne? Citovat
pepééé Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: pepééé Citovat
pepééé Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak váhu jsem vyměnil a stále to cuká.Tak,že už zbýváj lambdy Vag mi ale ukázal chybu: 17584-BANK1:O2S(Lambda) Correction Behind Catalyst:Control Limited Rearched P1176-35-10----Intermittent Prosím,napište co mi to napsalo,nebo co mám za problem. Díky Citovat
Komárek Vloženo 13. Prosinec 2007 Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak váhu jsem vyměnil a stále to cuká.Tak,že už zbýváj lambdy Vag mi ale ukázal chybu: 17584-BANK1:O2S(Lambda) Correction Behind Catalyst:Control Limited Rearched P1176-35-10----Intermittent Prosím,napište co mi to napsalo,nebo co mám za problem. Díky Tak v tom se nevyznám - zeptej se uživatele: "DIAGNOSTIK" Citovat
pepééé Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak konečně jsem vyměnil lambda sondu před katalizátorem a auto konečně necuká.Jede jako divíííí. Napíchnul jsem to na VAG a chyby už to neukazuje. Je to paráda až, až, až na jeden bolák a nevím co to znamená. Je to z VAGU a mám pocit že to má být všude zelený a ono není. Porad te co mám za problém?? Viz obrázek: 2.bmp Citovat
creck Vloženo 24. Prosinec 2007 Vloženo 24. Prosinec 2007 pokud to meris musi mit cat 400 stupnu, a splneny i jine podmnky , viz. VIS ( hezke spojeni co ? ) Citovat
pepééé Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Vloženo 24. Prosinec 2007 pokud to meris musi mit cat 400 stupnu, a splneny i jine podmnky , viz. VIS ( hezke spojeni co ? ) Jo jo,ted jsem právě studoval VIS a dočetl jsem se tam že je dobrý Vytvořit READINESS kód. Nebo to aspoň projít. Mám starosti že mám v tahu Katalyzátor. Uvidí se,testnu to a uvidím. Teď kvituji že jsem koupil kabel na napojení ŘJ. Je teda obyčejný ale je to super.Kdykoli napíchneš a výš,nebo-li napíchneš a študuješ. VIS je ale k nezaplacení.Rady nad zlato. Citovat
viewer Vloženo 27. Prosinec 2007 Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Znamená to tohle....viz. obrázek v češtině. Je to ale asi půvorní readinnes, noví vytvoř podle VIS když jsi to opravil a uvidíš... Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: viewer Citovat
pepééé Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Vloženo 29. Prosinec 2007 Znamená to tohle....viz. obrázek v češtině.Je to ale asi půvorní readinnes, noví vytvoř podle VIS když jsi to opravil a uvidíš... Tak je to good Prošel jsem to znovu a udělal nastavení readiness kódu a je to krásně zelený. Prostě auto necuká a jede jak pitomí. Je to prostě pohádka.Motor si krásně vrní.To je musika A shrnutí? Prostě jsem vyměnil olej,palivoví filtr,svíčky,kabely,váha vzduchu.prasklá trubice odvětrávání motoru a ve finále lambda (ta před katalizátorem) A na vině byla určitě lambda. Teď doufám že už budu jen jezdit. Takhle vypadá načtení Readinesskódu.Je to prostě paráda. Jinak lidičky díky za rady.bez vás bych byl v pr...... servisu a platil jak pitomej. Tyto stránky jsou super. OK.bmp Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.