Laky30 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Mal som tento istý problém s akceleraciou a trhaním motora a bol to snímač otáčiek motora po výmene OK. Tiež to blblo len za teplého motora a kolísali otáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 No neke a ted babo radˇ. Ale mám pocit ten snímač není zas tak drahej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: pepééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak váhu jsem vyměnil a stále to cuká.Tak,že už zbýváj lambdy Vag mi ale ukázal chybu: 17584-BANK1:O2S(Lambda) Correction Behind Catalyst:Control Limited Rearched P1176-35-10----Intermittent Prosím,napište co mi to napsalo,nebo co mám za problem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak váhu jsem vyměnil a stále to cuká.Tak,že už zbýváj lambdy Vag mi ale ukázal chybu: 17584-BANK1:O2S(Lambda) Correction Behind Catalyst:Control Limited Rearched P1176-35-10----Intermittent Prosím,napište co mi to napsalo,nebo co mám za problem. Díky Tak v tom se nevyznám - zeptej se uživatele: "DIAGNOSTIK" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tak konečně jsem vyměnil lambda sondu před katalizátorem a auto konečně necuká.Jede jako divíííí. Napíchnul jsem to na VAG a chyby už to neukazuje. Je to paráda až, až, až na jeden bolák a nevím co to znamená. Je to z VAGU a mám pocit že to má být všude zelený a ono není. Porad te co mám za problém?? Viz obrázek: 2.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pokud to meris musi mit cat 400 stupnu, a splneny i jine podmnky , viz. VIS ( hezke spojeni co ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 pokud to meris musi mit cat 400 stupnu, a splneny i jine podmnky , viz. VIS ( hezke spojeni co ? ) Jo jo,ted jsem právě studoval VIS a dočetl jsem se tam že je dobrý Vytvořit READINESS kód. Nebo to aspoň projít. Mám starosti že mám v tahu Katalyzátor. Uvidí se,testnu to a uvidím. Teď kvituji že jsem koupil kabel na napojení ŘJ. Je teda obyčejný ale je to super.Kdykoli napíchneš a výš,nebo-li napíchneš a študuješ. VIS je ale k nezaplacení.Rady nad zlato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Znamená to tohle....viz. obrázek v češtině. Je to ale asi půvorní readinnes, noví vytvoř podle VIS když jsi to opravil a uvidíš... Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepééé Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Znamená to tohle....viz. obrázek v češtině.Je to ale asi půvorní readinnes, noví vytvoř podle VIS když jsi to opravil a uvidíš... Tak je to good Prošel jsem to znovu a udělal nastavení readiness kódu a je to krásně zelený. Prostě auto necuká a jede jak pitomí. Je to prostě pohádka.Motor si krásně vrní.To je musika A shrnutí? Prostě jsem vyměnil olej,palivoví filtr,svíčky,kabely,váha vzduchu.prasklá trubice odvětrávání motoru a ve finále lambda (ta před katalizátorem) A na vině byla určitě lambda. Teď doufám že už budu jen jezdit. Takhle vypadá načtení Readinesskódu.Je to prostě paráda. Jinak lidičky díky za rady.bez vás bych byl v pr...... servisu a platil jak pitomej. Tyto stránky jsou super. OK.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.