martkawa Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ahoj lidi, vím,že se to tu už řešilo,ale nevyřešilo.Takže se chci zeptat,jestli tomu někdo přišel na kloub.Při přibrždování vybruje volant,jako kdyby byly zkroucený kotouče.Zkusil jsem je vyměnit,ale problém jsem vyřešil asi na 2000km.Takže zase vibruju. Jediné co jsem zpozoroval (a je to ještě podezřelejší) je že po výměně kol(zimní/letní) se to vždy na chvíli zlepší.(Octavia 2.0 r.v.2002)Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ahoj lidi,vím,že se to tu už řešilo,ale nevyřešilo.Takže se chci zeptat,jestli tomu někdo přišel na kloub.Při přibrždování vybruje volant,jako kdyby byly zkroucený kotouče.Zkusil jsem je vyměnit,ale problém jsem vyřešil asi na 2000km.Takže zase vibruju. Jediné co jsem zpozoroval (a je to ještě podezřelejší) je že po výměně kol(zimní/letní) se to vždy na chvíli zlepší.(Octavia 2.0 r.v.2002)Předem dík. Vyměnit za lepší kotouče desky, nebo ty stávají stočit na soustruhu (u někoho kdo to umí). Měl jsem stejný problém - výměna za Zimmerman + Ferodo a dlouhodobě klid. Kluci tu ještě psali o výměně gumových lůžek u stabilizátoru (nedokážu posoudit vliv). Pak už jen nechat vyvážit kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 presne tak, urcite jit do Zimmermanu, novy Bremba i po druhym stoceni po tisici km uplne na hovno, takze opravdu dobre zvazit, co koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Kamos mel to same , koupil nove kotouce + desky a po ujeti cca 1000 km znova vibrace jak svina , tak to sel prohlidnout a kotouce opet krive(reklamaci neuznali , prej jel nekde rychle a potom najel do kaluze ) , nevim jestli je delaji z oceli co vyrabim ja (delam u mittal steel) tak se ani nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Někdo tu psal taky výměnu ložisek a tyč řízení,ale to už můžu rovnou vyměnit všechno mezi značkama.Kola jsou vyvážený,kdyby ne tak by to vibrovala bud furt,nebo při určitých rychlostech.Zvláštní je,že ty původní kotouče vydrželi vpohodě a ty další 20tis km a pak to začalo dělat.Takže říkáte nový kotouče od Zimmermanu??!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Kotouče je lepší než soustružit přebrousit.Na soustruhu se to nemusí povést. Bruska to brousí po desetinkách a krásně vidíš jak je ten kotouč zvlněnej. Vlastní zkušenost.Přebroušené kotouče (které trochu vibrovaly) +nové desky a auto brzdí a nic se nechvěje. Kamarád je brousí a má spoustu spokojenejch zákazníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ještě než budeš měnit kotouče, tak bych to ještě jednou rozebral a podíval se, jestli máš kotouče dobře usazené. Pořádně to pod nima očistit, namáznout a pořádně složit. Je mi totiž divné, že když si přehazoval kola, že to chvíly nedělalo. Nic za do nedáš a za zkoušku to myslím stojí. Pokud je pod kotoučem třeba trochu koroze, dokáže to pěkně házet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mě to furt přijde nějaký divný.Že by ty org. kotouče od bremba byly takový sračky?!Přebroušení mi asi moc nepomůže,možná tak zase na 1500km.Přesazovat je asi taky nemá moc smysl,protože když jsem je tam dal jako nový,tak to 2500km vydrželo ok.Po výměně kol je to vždy na chviličku lepší,ale ne moc:).Takže nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Octy jsou zkroucenejma kotoučema pověstný... takže když všechno selže - už jedině vyměnit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.