Publikováno Listopad 19, 200717 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak předělat čudlík na přední kapotě ( je to ten co vyjíždí při otevírání ) , nějak na táhlo, který by otevíralo třeba spodem, když odskočí kapota.něco jako j u jiných aut. díky
Listopad 20, 200717 r Autor je to když otevíráš přední haupnu z venku, tak taháš za otevírání, aby jsi mohl zvednout haupnu,nelíbí se mi, že v masce, když tam mám tahokov je díra, chtěl bych, aby byl vcelku
Listopad 20, 200717 r je to když otevíráš přední haupnu z venku, tak taháš za otevírání, aby jsi mohl zvednout haupnu,nelíbí se mi, že v masce, když tam mám tahokov je díra, chtěl bych, aby byl vcelku tak to si musis neco vymyslet sam,vim ze tohle ma treba dakie a ted uz i ja popremyslej a na neco prijdes
Listopad 20, 200717 r dík, a nějaký návrh by jsi neměl??? rad bych ti pomoh,ale je to vyrobni tajemstvi dakieho,zkus se zeptat jeho,snad ti rekne vic
Listopad 21, 200717 r Autor to není špatný nápad, jen bych tomu musel trošku rozumět, abych se do toho pustil. Pokud by jsi měl nějaký nápad, klidně se nechám inspirovat a pustím se do toho
Květen 8, 200817 r Já ten čudlík v půlce říznul, sehnal kus drátu se závitem na jednom konci, do půlky čudlíku vyvrtal díru, prostrčil drát, na závit našrouboval matku, ohnul ten drát a prostrčil okama tahokovu. Byl-li by zájem, nafotím detailně, jak to vypadá bez té díry na čudlík, posuď sám:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.