Standis Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak předělat čudlík na přední kapotě ( je to ten co vyjíždí při otevírání ) , nějak na táhlo, který by otevíralo třeba spodem, když odskočí kapota.něco jako j u jiných aut. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ??? nerozumiem ake tiahlo? naco? preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 je to když otevíráš přední haupnu z venku, tak taháš za otevírání, aby jsi mohl zvednout haupnu,nelíbí se mi, že v masce, když tam mám tahokov je díra, chtěl bych, aby byl vcelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 je to když otevíráš přední haupnu z venku, tak taháš za otevírání, aby jsi mohl zvednout haupnu,nelíbí se mi, že v masce, když tam mám tahokov je díra, chtěl bych, aby byl vcelku tak to si musis neco vymyslet sam,vim ze tohle ma treba dakie a ted uz i ja popremyslej a na neco prijdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 dík, a nějaký návrh by jsi neměl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 dík, a nějaký návrh by jsi neměl??? rad bych ti pomoh,ale je to vyrobni tajemstvi dakieho,zkus se zeptat jeho,snad ti rekne vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 dík, zkusím mu napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 a co tak elektromagneticky to riesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 to není špatný nápad, jen bych tomu musel trošku rozumět, abych se do toho pustil. Pokud by jsi měl nějaký nápad, klidně se nechám inspirovat a pustím se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 's-talker' Nemáš tam náhodou zámek z oktávky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenefek Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Já ten čudlík v půlce říznul, sehnal kus drátu se závitem na jednom konci, do půlky čudlíku vyvrtal díru, prostrčil drát, na závit našrouboval matku, ohnul ten drát a prostrčil okama tahokovu. Byl-li by zájem, nafotím detailně, jak to vypadá bez té díry na čudlík, posuď sám:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 vypadá to hezky,lepší jak s dírou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenefek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Kdybys chtěl detailní foto té páčky, zítra ti je sem hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Jestli to bude možný,tak sem hoď i foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.