Přejít na obsah

Chyby v readiness kódu, mám to řešit ?

viewer

Doporučené příspěvky

Do nedávna by na vagu vždycky readiness samé "0" tedy vše OK.

Teď po několikáté vypisuje vag v readiness závadu: sekundární přívod vzduchu - selhalo nebo nekompletní.

Auto se chová normálně, žádná kontrolka nesvítí a paměť závad je bez záznamu, jen to sdělení z readiness.

Poraďte, mám to nějak řešit nebo na to pr*ět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ak ta to moc stve vytvor ho znova ten READINESS a aspon budes mat dusu na mieste. Je to zalezitost na 10 minut... Aspon vylucis ze je nieco vadne. Kontrolka CHECK ENGINE je na prd, lebo ta sa nerozsvieti ani ked tam nebudes mat motor... ja som poodpajal asi 3 cidla, lambdu a furt nesvietila. Neviem naco ju tam mistri dali... Pre chytrakov odkazujem ze je funkcna, lebo som ju Vagom otestoval...

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
Do nedávna by na vagu vždycky readiness samé "0" tedy vše OK.

Teď po několikáté vypisuje vag v readiness závadu: sekundární přívod vzduchu - selhalo nebo nekompletní.

Auto se chová normálně, žádná kontrolka nesvítí a paměť závad je bez záznamu, jen to sdělení z readiness.

Poraďte, mám to nějak řešit nebo na to pr*ět...

mam ten isty problem(1,6 75kw BFQ) a chcel by som vediet ako spravit novy readiness.dielensku prirucku mam ale nejde mi to spravit podla nej nechce zapnut test.nevie niekto jake musia byt splnene podmienky aby zaplo test?myslim teplota motora, otacky, teplota katu atd a musi byt zapnuty rezim uvedenia do zakladneho nastavenie?

post-31913-1249409641_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...