Přejít na obsah

Defekt - hever málo zvedl auto

juicy51

Doporučené příspěvky

Takze minule som dostal defekt na mojej Fabci, zadne lave koleso. Ziadna tragedia povie si kazdy, pustil som sa do toho, zabrzdil som auto rychlosotu+rucnou (samozrejme stal som na rovine).Povolil som srouby a zacal zdvihat. Mam zimne kolesa s pneu 185/60/R14. V pohode som auto zdvihol vytocil srouby a zhodil defekt,ale ked som isiel nahodit rezervu (Michelin,letna) je vyssieho profilu tak som narazil na problem.Auto bolo treba zdvihnut este asi o 5-8cm,lebo mi nesedelo koleso na diery.Ale zdvihak bol uz takmer na maximum,ale ja som pokracoval a asi po 2-3obratkax rukovete hevaru sa mi zacala Fabka vyvracat a zdvihak ju ako keby tlacil k boku,pricom sa kusok podsunul smerom ku mne. Ryxlo som zavolal chalana, a on mi pozical hever z VW Transportera s ktorym som moju krasku zdvihol bez problemov.Chcem sa opytat ci ste u mali problem s heverom original dodavanym k Fabii.Pripominam ze auto bolo prazdne a ten zdvihak s tym mal problem pri zadnej naprave, co keby som dostal defekt vpredu? ASi by ho odtrhlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenasadzoval som hever prvykrat na auto, ale na Fabiu hey. Spodnu cast heveru som dal kolmo na podvozok auta a zliabok na vrchnej casti heveru uchytil ten falc.Normalka ale auto aj tak smyklo na bok...

Tvoja chyba ... zle si upevnil ... neexistuje aby sa auto smyklo, to si stal na lade s autom?

Pochopim keby sa smykol zdvihak (aj to iba ak by bol na lade, kto by tam vsak zdvihal?), ale auto?

NO WAY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...