Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Když mi v baterce "nevaří" jeden článek při nabíjení (5,5A - 55 Ah), znamená to že je baterka háji? Byla úplně vybitá (zapnuté rádio).

no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A?

• Autor
no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A?

Nabíjím jí od 8:00 am a teď začíná malinko plynovat, ostatní články perlí jsou jako šampus. Tak se snad chytne.

Moje ruská nabíječka umí jenom 6 A, takže větší proud jsem nemohl vyzkoušet.

Nabíjím jí od 8:00 am a teď začíná malinko plynovat, ostatní články perlí jsou jako šampus. Tak se snad chytne.

Moje ruská nabíječka umí jenom 6 A, takže větší proud jsem nemohl vyzkoušet.

I když se vzpamatuje bude tě už zlobit je nepříjemné, že je to na zimu-přes léto bys sní vydržel přes zimu asi ne.U starých baterek šel vadný článek překlenout , dnes to ale nejde.

tak to změř hustomerem na baterie,pokud máš

• 2 týdny později...
  • Autor
I když se vzpamatuje bude tě už zlobit je nepříjemné, že je to na zimu-přes léto bys sní vydržel přes zimu asi ne.U starých baterek šel vadný článek překlenout , dnes to ale nejde.

Jen pro doplnění (a ponaučení) - baterie byla 24 hod. na nabíječce, ráno jsem nastartoval, odjel do práce a večer už ani neťukla. Takže byla hotová, nabíjením jsem jenom ztrácel čas...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.