Přejít na obsah

Akumulátor

kerpof

Doporučené příspěvky

no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A?

Nabíjím jí od 8:00 am a teď začíná malinko plynovat, ostatní články perlí jsou jako šampus. Tak se snad chytne.

Moje ruská nabíječka umí jenom 6 A, takže větší proud jsem nemohl vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Nabíjím jí od 8:00 am a teď začíná malinko plynovat, ostatní články perlí jsou jako šampus. Tak se snad chytne.

Moje ruská nabíječka umí jenom 6 A, takže větší proud jsem nemohl vyzkoušet.

I když se vzpamatuje bude tě už zlobit je nepříjemné, že je to na zimu-přes léto bys sní vydržel přes zimu asi ne.U starých baterek šel vadný článek překlenout , dnes to ale nejde.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
I když se vzpamatuje bude tě už zlobit je nepříjemné, že je to na zimu-přes léto bys sní vydržel přes zimu asi ne.U starých baterek šel vadný článek překlenout , dnes to ale nejde.

Jen pro doplnění (a ponaučení) - baterie byla 24 hod. na nabíječce, ráno jsem nastartoval, odjel do práce a večer už ani neťukla. Takže byla hotová, nabíjením jsem jenom ztrácel čas...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...