Publikováno Listopad 20, 200717 r Když mi v baterce "nevaří" jeden článek při nabíjení (5,5A - 55 Ah), znamená to že je baterka háji? Byla úplně vybitá (zapnuté rádio).
Listopad 20, 200717 r no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A?
Listopad 20, 200717 r Autor no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A? Nabíjím jí od 8:00 am a teď začíná malinko plynovat, ostatní články perlí jsou jako šampus. Tak se snad chytne. Moje ruská nabíječka umí jenom 6 A, takže větší proud jsem nemohl vyzkoušet.
Listopad 20, 200717 r no je docela možné, že jsi ji odrovnal, hlubokým vybitím vzniká sulface baterie (nebo jak se to přesně nazývá) a dochází k trvalému poškození autobaterie. Jak jsi ji dlouho nabíjel? Někdy se může chytnout až po několika hodinách. Zkoušel jsi přidat trošku A? Třeba na 7A nebo 8A? Nabíjím jí od 8:00 am a teď začíná malinko plynovat, ostatní články perlí jsou jako šampus. Tak se snad chytne. Moje ruská nabíječka umí jenom 6 A, takže větší proud jsem nemohl vyzkoušet. I když se vzpamatuje bude tě už zlobit je nepříjemné, že je to na zimu-přes léto bys sní vydržel přes zimu asi ne.U starých baterek šel vadný článek překlenout , dnes to ale nejde.
Prosinec 3, 200717 r Autor I když se vzpamatuje bude tě už zlobit je nepříjemné, že je to na zimu-přes léto bys sní vydržel přes zimu asi ne.U starých baterek šel vadný článek překlenout , dnes to ale nejde. Jen pro doplnění (a ponaučení) - baterie byla 24 hod. na nabíječce, ráno jsem nastartoval, odjel do práce a večer už ani neťukla. Takže byla hotová, nabíjením jsem jenom ztrácel čas...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.