HonzaV Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ahoj, přemýšlím, jak zabezpečit nové autí. Rád bych použil něco, co by pomohlo lokalizoval vůz v případě krádeže. A platit poušálně třeba SHERLOGA se mi moc nechce. Není nějaké levnější řešení? Díky za rady a názory, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Já bych ti doporučil alarm Jablotron, buď CA1802, nebo verzi s GPS , CA1803. Já mám v autě už asi 4 roky předchůdce tohoto alarmu CA1201, a maximální spokojenost. Auto si hlídáš sám, nemusíš pak už nic platit. Popis tohoto alarmu najdeš třeba zde: Jablotron CA1803 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Já bych ti doporučil alarm Jablotron, buď CA1802, nebo verzi s GPS , CA1803. Já mám v autě už asi 4 roky předchůdce tohoto alarmu CA1201, a maximální spokojenost. Auto si hlídáš sám, nemusíš pak už nic platit. Popis tohoto alarmu najdeš třeba zde: Jablotron CA1803 Ten CA1803 se mi taky docela líbil... Sehnal jsem ho za 7000,- takže do toho asi půjdu... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Taky bych asi šel do Jablotronu, jeden čas jsem to zkoupal a nevypadá to vůbec spatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Já bych ti doporučil alarm Jablotron, buď CA1802, nebo verzi s GPS , CA1803. Já mám v autě už asi 4 roky předchůdce tohoto alarmu CA1201, a maximální spokojenost. Auto si hlídáš sám, nemusíš pak už nic platit. Popis tohoto alarmu najdeš třeba zde: Jablotron CA1803 Ten CA1803 se mi taky docela líbil... Sehnal jsem ho za 7000,- takže do toho asi půjdu... :-) Tak jestli ho můžeš mít za 7000,- tak to bych neváhal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.