Publikováno Listopad 23, 200717 r Zdarec lidi, mám takový problém, byl jsem pracovně 1,5 měsíce mimo ČR a po příjezdu jsem chtěl odjet se svým aute (OI r.v.2000, SLX, 1,9TDI 81kW), ale nemůžu. Baterka je kaput (kupoval jsem před 2 měsíci novou Banerku) centrálem neotevřu auto a zámky nemám, pouze na kufru ale ten jaksi nefunguje. Napadá někoho něco? Třeba jestli jde"vyháčkovat" přední kapota, pak bych se dostal k baterce a už by nebyl problém. Díky za rady.......
Listopad 23, 200717 r Už se to tu řešilo není to tak dlouho použí -HLEDAT-,Otevřít kapotu,příspěvek,nemůžu otevřít auto,Je tam toho docela dost Přeji hodně úspěchů
Listopad 23, 200717 r Pár rad máš tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33096 S tím kabelem u starteru je to asi nejlepší.
Listopad 24, 200717 r Zdarec lidi, mám takový problém, byl jsem pracovně 1,5 měsíce mimo ČR a po příjezdu jsem chtěl odjet se svým aute (OI r.v.2000, SLX, 1,9TDI 81kW), ale nemůžu. Baterka je kaput (kupoval jsem před 2 měsíci novou Banerku) centrálem neotevřu auto a zámky nemám, pouze na kufru ale ten jaksi nefunguje. Napadá někoho něco? Třeba jestli jde"vyháčkovat" přední kapota, pak bych se dostal k baterce a už by nebyl problém. Díky za rady....... Nemyslim si, ze ten zamek nebude fungovat,ale jak se nepouzival tak je jen "ztvrdlej" taky sem musel prolezat kufrem a opravdu sem tam ten klic musel narvat silou. Zkus pouzit trochu sily...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.