Tirdil Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdravím. Nedávno jsem pořídil Octávii combi 1,6 74 Kw r.v. 2004 a mám u ní maličký problém se zvukem z motorového prostoru. Ozývá se odtamtud nepatrné cvakání. Bohudík se nejedná o motor, ale o cosi, co mi připomíná nějaký uhlíkový filtr, nebo co to je. Je to taková černá nádoba se dvěma hadičkami a elektrickou svorkovnicí, která je umístěna hned za nádobkou ostřikovačů. Víte někdo co to je? Je to normální? Setkal jste se s tím už někdo? Dá se to cvakání nějak odstranit? Na jízdu to vliv nemá, ale trochu mě to znervózňuje. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Je to zcela normální. Je to nádržka s aktivním uhlím a cvaká tam nějaký ventil. Má to tak dělat. Dokuď to cvaká je vše v pořádku. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=cvakání Editováno: 23. Listopad 2007, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.