zdsamct Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Uz tady je hodne miss /maska,naraznik,kola/a kdo vi co jeste pri pohledu na auto po prijezdu z prace me napadlo udelat to trosku obracene a proto bych to zkusil jinak .......... KDO MA AUTO NEJVIC SPINAVY ? ................. moje fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 chceš se hádat ??taky mě to napadlo ale nápad good zejtra přihodím foto své Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Tak to jste to měli napsat dřív...jsem ho akorát o víkend umyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 To je škoda,že jsem to svoje nenafotil,když jsem na jaře zapadl na polní cestě-jedna velká koule bahna včetně střechy.Jestli sledujete off road maratony,tak něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 chceš se hádat ??taky mě to napadlo ale nápad good zejtra přihodím foto své hadat se nechci,neni proc,jen je fakt sila jak ted ty auta vypadaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 To je škoda,že jsem to svoje nenafotil,když jsem na jaře zapadl na polní cestě-jedna velká koule bahna včetně střechy.Jestli sledujete off road maratony,tak něco podobného po polnacce je to jasny,ale ono to ted nejde udrzet cisty i kdyz jezdis po silnicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) OK. Tak ja to nebudu tyden myt a vyhraju. Minuly tyden me zastavila hlidka PCR a celkem se smali. Pak jsem to sprchnul wapkou na mycce a vypadalo to tam jak po traktoru Jinak good tema! Editováno: 28. Listopad 2007, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) tak konečně sem se dokopal přidat aj já slíbené fotos:) To : zdsamct neboj s tím hádáním to byla prča Editováno: 29. Listopad 2007, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 tak podobne tema mame na roomster clubu ale hodim sem sve foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) to je fakt marast, to vireni bordelu a spinavy adni okno me stvalo na felicii,ted uz je to v pohode Editováno: 29. Listopad 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Myslím, že zatiaľ vyhrávam ja Moja predošlá Fabia, december 2004, umytá v ten deň ráno, najazdených necelých 50 km po meste a 50 km po diaľnici (t.j. samý asfalt, žiadna poľná cesta). No schválne, kto uhádne pôvodnú farbu auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Myslím, že zatiaľ vyhrávam ja Moja predošlá Fabia, december 2004, umytá v ten deň ráno, najazdených necelých 50 km po meste a 50 km po diaľnici (t.j. samý asfalt, žiadna poľná cesta). No schválne, kto uhádne pôvodnú farbu auta ? Že by to byla bílá?? Ba ne asík ta ošklivá zelená...viď??Takhle to vypadá líp.: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 tak podobne tema mame na roomster clubu ale hodim sem sve foto Tak ten zadek je moc pěknej od toho ostřikovače..hlavně že máš čistý průzor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 tak podobne tema mame na roomster clubu ale hodim sem sve foto Tak ten zadek je moc pěknej od toho ostřikovače..hlavně že máš čistý průzor.. to jo pruzor musi bejt......a bezpecnej vyhled taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak sa pridam tiez ,jedna zo zraziku v BA 1;Bobik a jeho umelecke dielo 2;Zboku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Vidím že si si nemusel ani SPZ maskovať lol tak podobne tema mame na roomster clubu ale hodim sem sve foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Že by to byla bílá??Ba ne asík ta ošklivá zelená...viď??Takhle to vypadá líp.: Ee, nie je to tá škaredá zelená - bola to ešte tá pekná zelená natur metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Jeden ze služebáků. Ty kola jsou normálně stříbrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Kde je kryssar??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Jak vedes .Si vyhral ne ,to se me nikdy nepodari,to bych musel vjet do hnoja Konec ,smitec ,koncim jdu mit auto,uz to nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jakub: chudák auto teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Dobrá práce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Jeronimo zareagoval na mé fotky a odkázal mě sem - tak holt zřejmě vedu. Nezlob se na mě jsi dobytek ,toto bych své oktě nikdy neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) Kde je kryssar??? JAKUB-ŠKODÍK:Celkem slušný,ale já na tom byl ještě o něco hůř.Zatím jseš Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Uďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.