Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Uz tady je hodne miss /maska,naraznik,kola/a kdo vi co jeste

pri pohledu na auto po prijezdu z prace me napadlo udelat to trosku obracene

a proto bych to zkusil jinak

.......... KDO MA AUTO NEJVIC SPINAVY ? .................

moje fotky

post-2881-1196183429_thumb.jpg

post-2881-1196183440_thumb.jpg

post-2881-1196183458_thumb.jpg

Vloženo

To je škoda,že jsem to svoje nenafotil,když jsem na jaře zapadl na polní cestě-jedna velká koule bahna včetně střechy.Jestli sledujete off road maratony,tak něco podobného :palec2:

Vloženo
To je škoda,že jsem to svoje nenafotil,když jsem na jaře zapadl na polní cestě-jedna velká koule bahna včetně střechy.Jestli sledujete off road maratony,tak něco podobného :palec2:

po polnacce je to jasny,ale ono to ted nejde udrzet cisty i kdyz jezdis po silnicich

Vloženo (editace)

OK. Tak ja to nebudu tyden myt a vyhraju. Minuly tyden me zastavila hlidka PCR a celkem se smali. Pak jsem to sprchnul wapkou na mycce a vypadalo to tam jak po traktoru :) Jinak good tema!

Editováno: , autor: marcos
Vloženo

Myslím, že zatiaľ vyhrávam ja :palec2:

Moja predošlá Fabia, december 2004, umytá v ten deň ráno, najazdených necelých 50 km po meste a 50 km po diaľnici (t.j. samý asfalt, žiadna poľná cesta). No schválne, kto uhádne pôvodnú farbu auta ;) ?

post-140-1196378544_thumb.jpg

post-140-1196378548_thumb.jpg

post-140-1196378552_thumb.jpg

post-140-1196378557_thumb.jpg

Vloženo
Myslím, že zatiaľ vyhrávam ja :palec2:

Moja predošlá Fabia, december 2004, umytá v ten deň ráno, najazdených necelých 50 km po meste a 50 km po diaľnici (t.j. samý asfalt, žiadna poľná cesta). No schválne, kto uhádne pôvodnú farbu auta ;) ?

Že by to byla bílá??

Ba ne asík ta ošklivá zelená...viď??Takhle to vypadá líp.::D

Vloženo
tak podobne tema mame na roomster clubu ale hodim sem sve foto

Tak ten zadek je moc pěknej od toho ostřikovače..hlavně že máš čistý průzor.. :D

to jo pruzor musi bejt......a bezpecnej vyhled taky lol

Vloženo
Že by to byla bílá??

Ba ne asík ta ošklivá zelená...viď??Takhle to vypadá líp.: :D

Ee, nie je to tá škaredá zelená - bola to ešte tá pekná zelená natur metalíza kol5

post-140-1196454505_thumb.jpg

Vloženo (editace)
Kde je kryssar??? :D

JAKUB-ŠKODÍK:Celkem slušný,ale já na tom byl ještě o něco hůř.Zatím jseš :palec2:

Editováno: , autor: Uďa

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...