Karol79 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ja mám cooding verrziu 1,6 a je tam 60miestne kodovanie len pre pasat a skúšal som O2 face a nefungovalo to....takže ak máte niekto skúsenosti s kodovaním facu tak rád uvítam všetky rady.....napr.aj prístrojová doska je už robená cez dlhé kodovanie a tým pádom mi nešlo odstaviť aj pípanie pásov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Může mi někdo poradit jak mám nastavit automatické rozsvicení světel, ale vůbec nevím jak tak jestli mi to někdo dá podrobný návod jak to mám udělat a co si mám kdyžtak stáhnout. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Může mi někdo poradit jak mám nastavit automatické rozsvicení světel, ale vůbec nevím jak tak jestli mi to někdo dá podrobný návod jak to mám udělat a co si mám kdyžtak stáhnout.Dík za odpověď. Poradí mi někdo help :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) Pro kódování je potřeba HEX-CAN kabel, který můžeš zakoupit TADY a software VCDS (dříve VAG-COM) stáhnout TADY. Denní svícení EU a Skandinávie - Vozidlo má po nastartování trvale rozsvíceny potkávací světlomety. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 Denní svícení Amerika - Vozidlo má po nastartování rozsvíceny přední potkávací světlomety. Zatažením ruční brzdy se deaktivuji. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 Editováno: 23. Červenec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Pro kódování je potřeba HEX-CAN kabel, který můžeš zakoupit TADY a software VCDS (dříve VAG-COM) stáhnout TADY.Denní svícení EU a Skandinávie - Vozidlo má po nastartování trvale rozsvíceny potkávací světlomety. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 Denní svícení Amerika - Vozidlo má po nastartování rozsvíceny přední potkávací světlomety. Zatažením ruční brzdy se deaktivuji. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 A když mám ten modrý tak tím to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ten modrý co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ten modrý co? Ten modrý kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Modry kabel je nejspis KKL a s tim nic na OII neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Modry kabel je nejspis KKL a s tim nic na OII neudelas Tak že ani na Fabii 1 r.v. 2004 ale model 05. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Na Fabii I i II jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Kucí pro autom. rozsvícení světel ale na F1 je potřeba relé a zapojit na spinaní kontakt zapnutí a otrečení klíčkem v zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Na Fabii I i II jo A jak se to dělá já vubec nevím poradíš mi prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) Pro kódování je potřeba HEX-CAN kabel, který můžeš zakoupit TADY a software VCDS (dříve VAG-COM) stáhnout TADY. Denní svícení EU a Skandinávie - Vozidlo má po nastartování trvale rozsvíceny potkávací světlomety. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 Denní svícení Amerika - Vozidlo má po nastartování rozsvíceny přední potkávací světlomety. Zatažením ruční brzdy se deaktivuji. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 zdravím,skoušel jsem zapnout Ameriku na Oll 2.0tdi r.v 12/2004 automatické světla má zapnuté přímo se škoda servisu.A po vyjmutí kodu z Lcode a vložení do vagu mi vag kod nepřijmul,napíše to nějakou hlášku že to nejde uložit.Když jsem to udělal na jiné Oll R.v 2006 tak to šlo.Myslíte že by to ta Řídící jednotka SW: 1K0 937 049 N neumněla? kodování-09000E020004140000110D000000000000087F075C Díky Vyřešeno díky Editováno: 5. Srpen 2010, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 (editace) Pro kódování je potřeba HEX-CAN kabel, který můžeš zakoupit TADY a software VCDS (dříve VAG-COM) stáhnout TADY. Denní svícení EU a Skandinávie - Vozidlo má po nastartování trvale rozsvíceny potkávací světlomety. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 Denní svícení Amerika - Vozidlo má po nastartování rozsvíceny přední potkávací světlomety. Zatažením ruční brzdy se deaktivuji. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 A pujde s Hex Can kabelem a sw 8-- udělat Oll r.v.2009 Faclift?? Myslím dlouhé kodování atd.Díky Editováno: 5. Srpen 2010, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 na OII - MR2004 i MR2006 by to melo byt bez problemu, ja ji mam a nakodovano vpoho, jinak jakou chybu ti to presne vypisuje, myslim ze by to melo napsat presneji nez jen ze to nejde... OII r.v.2009 - tam ti to podle me s touhle verzi nepujde, pokud tedy myslis faceliftovou Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Omlouvám se že jsem to nenapsal pořádně.Tu 2004 jsem už nějak vyřešil za pomoci některých členu fora. Ale na tu Feicliftovou se raději chci zeptat jestli to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 podle me ti to nepujde ale zkus to nacist, to by jit mohlo, ale nebudes tam mit popisky v dlouhem kodovani. pak je moznost zkusit si je stahnout z fora Octavia Clubu, kde jsou, ale nevim v jakem jsou stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexx10 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Zdravi vsechny, mam prozbu nevite nekdo kde by se dala stahnout- publikace VAG COM- nebo nemate nekdo k dispozici. Diky vsem za odpoved. alexx10@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 nemáte label 5ND-907-044 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajkol Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Zdravým mám problém se svou škoda octavia 2, 2006 comfort objevilo se mě na palubovce hláška pravý a levý boční ukazatel vadný boční blinkr nemám jen ve zpětných zrcátkách ale všechny blikají potřeboval bych poradit jak odkódovat chybu moc díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 A to se objevilo samo, nebo si někdo hrál s centrální jednotkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.