Publikováno Listopad 28, 200717 r zná tu někdo svařovat plasty?potřeboval bych vykouzlit do mřížky nárazníku ten kryt mlhovky
Leden 17, 200817 r Zdar, tohle mě taky zajímá a přemýšlím jak to udělat.Říkal jsem si, co na to použít ty mřížky z Fábie. Vyřešili jste to nějak?
Leden 17, 200817 r toto ti udela kazdy kdo ma svarecku na plasty akorat to musi byt shodne plasty treba PP,PP-EPDM atd dva rozdilne do sebe nesvaris jedine tak slepit,jinak cena pri dodani materialu(myslim ty mrizky)je tak 2sta jedna strana (cena u me samozrejme)
Únor 1, 200817 r Plasty ba mali byt samozrejme pribuzne - pridava sa k nim aj elektroda, ktora by mala byt pribuzna. PP(polypropylen) a jeho modifikacie ci uz s mastencom, alebo EPDM je najlepsie zvarat - lepit a este s aplikaciou na auto, kde su vibracie - neodporucam. Takze dobra leisterka, pribuzne materialy, elektroda, vhodna teplota, trpezlivost a sikovne rucicky....
Březen 15, 201312 r Zdarec. Něco pdobného chci na Octavii I do RS nárazníku má s tím někdo zkušenost? Právě vymýělím jak to udělat.
Duben 10, 201312 r Ahoj aby nezakládal nové téma píšu sem. Je tu někdo z ústeckého kraje nebo poblíž kdo by mi dokázal svařit držák na světle. Světlo je úplně nové originál škodovácké, ale poštáci ho při přepravě dom..daly Takže bych ho nechal rád svařit aby nemusel kupovat zas ne za malé peníze nové. Dal bych sem i fotku, ale bohužel se mi nedaří jí sem dostat. Nevím asi dělám něco špatně
Duben 11, 201312 r Při psaní příspěvku klikneš vpravo dole pod oknem na "Použít rozšířený editor", pak budeš mít pod oknem tlačítko "Klikněte pro připojení souboru". Výběr souboru je klasický, jako všude jinde. Po nahrání souboru ještě můžeš kliknout na "Přidat k příspěvku". Obrázek se tak umístí do textu přesně kde Ty budeš chtít, jinak bude vždy na konci, pod textem.
Duben 11, 201312 r Wojnare, zasloužíš si opakovaně za příkladný přístup k neználkům. Tak si představuji práci "Mistra fóra a moderátora"!
Duben 11, 201312 r No jo děkuji ti Já to hledal nehoře v lištách. Tak pro představu přikládám i fotku jak moc je držák poškozenej.
Duben 12, 201312 r To se blbě svařuje... Tím ale nemyslím, že to nejde! Dobře rozmysli komu to dáš a raději si připlať za kvalitního plasťáka, který už to nekdy dělal, než to dát nějakému začátečníkovi. Aby jsi nedopadl tak, že Ti ze zbytků držáků zůstane kulička plastu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.