Drobcek23 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Caute vsichni.. Chtel jsem namontovat blatniky na zadni kola a po odmontovani par sroubu jsem zistil ze tam kouka nejaka hadicka. Prosim reknete mi nekdo neco o tom. Jsem u aut novacek Diky vsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Caute vsichni..Chtel jsem namontovat blatniky na zadni kola a po odmontovani par sroubu jsem zistil ze tam kouka nejaka hadicka. Prosim reknete mi nekdo neco o tom. Jsem u aut novacek Diky vsem... blaatniky\,,?? nebo nárazník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobcek23 Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Caute vsichni..Chtel jsem namontovat blatniky na zadni kola a po odmontovani par sroubu jsem zistil ze tam kouka nejaka hadicka. Prosim reknete mi nekdo neco o tom. Jsem u aut novacek Diky vsem... blaatniky\,,?? nebo nárazník ? Uvolnil jsem par sroubku ktery jsou v narazniku hned u kola a za tim plastem byla hadicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 prepad z tankovacieho hrdla. ale blatniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobcek23 Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 prepad z tankovacieho hrdla.ale blatniky? No mam neviem ako to nazvat, ale montuje sa to na naraznik a vysi to za kolesom. Nechcem aby mi otrieskaly kamienky lak za kolesom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Myslíš na zadním blatníku???Na pravý straně u nádrže??Tak to bude co říká cartmanko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobcek23 Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Dik vsem. Ja jsem to potreboval vedet protoze kdyz jsem ji vycistil tak z ni neco vyteklo ma mel jsem obavu ze je neco v prd... Jeste jednou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Myslel zrejme zásterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Myslel zrejme zásterky Myslel plastovej poděh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ale montuje sa to na naraznik a vysi to za kolesom. No podla tohto neviem neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.