Publikováno Listopad 28, 200717 r Caute vsichni.. Chtel jsem namontovat blatniky na zadni kola a po odmontovani par sroubu jsem zistil ze tam kouka nejaka hadicka. Prosim reknete mi nekdo neco o tom. Jsem u aut novacek Diky vsem...
Listopad 28, 200717 r Caute vsichni..Chtel jsem namontovat blatniky na zadni kola a po odmontovani par sroubu jsem zistil ze tam kouka nejaka hadicka. Prosim reknete mi nekdo neco o tom. Jsem u aut novacek Diky vsem... blaatniky\,,?? nebo nárazník ?
Listopad 28, 200717 r Autor Caute vsichni..Chtel jsem namontovat blatniky na zadni kola a po odmontovani par sroubu jsem zistil ze tam kouka nejaka hadicka. Prosim reknete mi nekdo neco o tom. Jsem u aut novacek Diky vsem... blaatniky\,,?? nebo nárazník ? Uvolnil jsem par sroubku ktery jsou v narazniku hned u kola a za tim plastem byla hadicka
Listopad 28, 200717 r Autor prepad z tankovacieho hrdla.ale blatniky? No mam neviem ako to nazvat, ale montuje sa to na naraznik a vysi to za kolesom. Nechcem aby mi otrieskaly kamienky lak za kolesom.
Listopad 28, 200717 r Myslíš na zadním blatníku???Na pravý straně u nádrže??Tak to bude co říká cartmanko.
Listopad 28, 200717 r Autor Dik vsem. Ja jsem to potreboval vedet protoze kdyz jsem ji vycistil tak z ni neco vyteklo ma mel jsem obavu ze je neco v prd... Jeste jednou dik
Listopad 28, 200717 r ale montuje sa to na naraznik a vysi to za kolesom. No podla tohto neviem neviem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.