emf Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Zdravim,chci se zeptat jestli uz nekdo montoval hagusy Neumann na Octavii r.v.99 - jde mi jen o to jestli pasuji do original der ve strese ,nebo budu vrtat.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jsou kratší, než originál - a já je mám i blíž k sobě - vrtal jsem. Ale záleží na tom co to máš za model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jestli mas moznost tak si sezen origo,v tomto pripade platí origo sedí lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jestli mas moznost tak si sezen origo,v tomto pripade platí origo sedí lepe. Ano, pod tohle se podepíšu. Dostal jsem darem Neumanny - ale raději jsem je prodal a koupil origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.