Leden 18, 200817 r Jééé to je jasný že to budu snižovat, ale furt nevim jestli tam dám jenom pružiny, nebo komplet. komplet dej bude to lepší já dávám taky komplet
Leden 18, 200817 r komplet dej bude to lepší já dávám taky komplet No jo ale pružiny mám doma zadarmo a komplet musim koupit. Co ten za 4900 jak je tady nahoře na foru v baneru?
Leden 18, 200817 r No jo ale pružiny mám doma zadarmo a komplet musim koupit. Co ten za 4900 jak je tady nahoře na foru v baneru? to ti nevím co ten na hoře já dávám eibach podvozek takže nevím abys nedal pružiny a pak daval pryč a zas komplet podvozek
Leden 18, 200817 r to ti nevím co ten na hoře já dávám eibach podvozek takže nevím abys nedal pružiny a pak daval pryč a zas komplet podvozek Kolik že tě stál ten tvůj?
Březen 5, 201015 r ET je zális kol, čím je ET kol nižší, tím víc kola "vylejzaj" z blatníků ven - tunerský kola můžou mít ETko i do mínusu více zde http://www.pneu-lita-kola.cz/alu-kola-et-zalis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.