Kola na Fabku - Stránka 2 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Kola na Fabku

Scheja

Doporučené příspěvky

KOUDY_FRS napsal:
JJ BSA to jsou. Ty jak máš ty sou fakt pěkný, taky sem na ně dlouho koukal, ale nebudu kupovat něco co už tady jednou je ne.. :palec2: Kdes je kupoval? NA ELEKTRONECH.CZ?

jéééééééééééééé :) díky za pochvalu ano kupoval sem je na elektronech cz a taky sem chtěl ty skryte ventilky jako vy ale do mých neseděli tak sem je vrátil a koupil bezpečáky,sice mi tvrdily na elektronech že ty ventilky pasujou ale nebyla to pravda byl sem hodinku v pneuservise a snžily sme se je tam dát a nešli tak mám nakonec klasiku ale nevadí doufam že tobě pujdou :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motaaa napsal:
jéééééééééééééé :) díky za pochvalu ano kupoval sem je na elektronech cz a taky sem chtěl ty skryte ventilky jako vy ale do mých neseděli tak sem je vrátil a koupil bezpečáky,sice mi tvrdily na elektronech že ty ventilky pasujou ale nebyla to pravda byl sem hodinku v pneuservise a snžily sme se je tam dát a nešli tak mám nakonec klasiku ale nevadí doufam že tobě pujdou :palec2:

No tak to si mě moc nepotěšil. Kola máme od stejnýho výrobce tak je docela možný že mi tam taky nepudou :feve: No zkusim a uvidim. Čekám ještě na gumy tak pak se uvidí. :) Ale vzali ti je teda zpátky jo ty ventilky? lol Přece jenom stojej 6 kyl. :palec2: Jinak ty tvoje kola se mi líběj. Mám rád černý kola a tady ty sou ještě s tim chromem, takže luxus. No ale prostě když sem viděl ty maniky v chromu věděl sem že je chci lol A hlavně byly za super cenu.

Odkaz ke komentáři

KOUDY_FRS napsal:
No tak to si mě moc nepotěšil. Kola máme od stejnýho výrobce tak je docela možný že mi tam taky nepudou :feve: No zkusim a uvidim. Čekám ještě na gumy tak pak se uvidí. :) Ale vzali ti je teda zpátky jo ty ventilky? lol Přece jenom stojej 6 kyl. :palec2: Jinak ty tvoje kola se mi líběj. Mám rád černý kola a tady ty sou ještě s tim chromem, takže luxus. No ale prostě když sem viděl ty maniky v chromu věděl sem že je chci lol A hlavně byly za super cenu.

no vzali ty ventilky zpět :) a ja si vzal ty nové bezpečáky raději,ty ventilky jsou totiž univerzální a na některé kola prostě nepasujou tak sem měl hold smůlu ale neva aspoň mám bezpečáky no já ty maniky měl taky v hlavě ale vzal sem tyhle protože mi seděli více k auti víš a konečná fáze na auti je dobrá takže sem spokojen :) s kolama je to něco jiného než tady všichni dávají na auti proto se některým nelíbí ;)

Odkaz ke komentáři

Motaaa napsal:
no vzali ty ventilky zpět :) a ja si vzal ty nové bezpečáky raději,ty ventilky jsou totiž univerzální a na některé kola prostě nepasujou tak sem měl hold smůlu ale neva aspoň mám bezpečáky no já ty maniky měl taky v hlavě ale vzal sem tyhle protože mi seděli více k auti víš a konečná fáze na auti je dobrá takže sem spokojen :) s kolama je to něco jiného než tady všichni dávají na auti proto se některým nelíbí ;)

No jo to víš ne každýmu se líběj černý kola, a taky si musíš dát při výběru pozor, protože ne ke každýmu autu a barvě se to hodí. Ale trefil si to. A já doufám, že já taky :palec2: :palec2:

Odkaz ke komentáři

KOUDY_FRS napsal:
No jo to víš ne každýmu se líběj černý kola, a taky si musíš dát při výběru pozor, protože ne ke každýmu autu a barvě se to hodí. Ale trefil si to. A já doufám, že já taky :palec2: :palec2:

dík neboj trefil si to kámo budou dobrý ja je chtěl taky ale vzal tyhle :) kára bude s kolama :prc:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  Motaaa napsal:
to já ne já na ně koukám v garáži jak leží vedle auti lol a co už máš gumy konečně

Čéče už je to asi 10 dní a ještě mi nepřišly! Píšou dodání max. do 15 dnů. Ale už se na ně těšim hrozně. Hned jak přídou pudou na k :palec2: ola a pak sem hodim fotky :-)))

Odkaz ke komentáři

KOUDY_FRS napsal:
Neboj hned to tu bude!! Každej den se na ně du podívat a furt je leštim :-)) Asi sem už blázen lollol

to ja dělal první týden taky pak dal gumy hodil do garáže a je klid ale ta zima je nekonečná :aggressive: už at je jaro a mužu je vyzkoušet pořádně ;)

Odkaz ke komentáři

KOUDY_FRS napsal:
HAH tak nejsem sám :D:D Vem si že je teprve leden bože :feve: Kolikátýho budeš přez :p ouvat?

jojo ten leden ale to už vydržím do dubna :help: jinak já na kola už nedívám leží tam v garáži jen v dece přikryté lol a čekají taky na jaro nedočkavě :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...