KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 pěkné kola taky sem nad něma přemýšlel BSA že a nakonec mám co mám taky BSA ale jiné JJ BSA to jsou. Ty jak máš ty sou fakt pěkný, taky sem na ně dlouho koukal, ale nebudu kupovat něco co už tady jednou je ne.. Kdes je kupoval? NA ELEKTRONECH.CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 JJ BSA to jsou. Ty jak máš ty sou fakt pěkný, taky sem na ně dlouho koukal, ale nebudu kupovat něco co už tady jednou je ne.. Kdes je kupoval? NA ELEKTRONECH.CZ? jéééééééééééééé díky za pochvalu ano kupoval sem je na elektronech cz a taky sem chtěl ty skryte ventilky jako vy ale do mých neseděli tak sem je vrátil a koupil bezpečáky,sice mi tvrdily na elektronech že ty ventilky pasujou ale nebyla to pravda byl sem hodinku v pneuservise a snžily sme se je tam dát a nešli tak mám nakonec klasiku ale nevadí doufam že tobě pujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 jéééééééééééééé díky za pochvalu ano kupoval sem je na elektronech cz a taky sem chtěl ty skryte ventilky jako vy ale do mých neseděli tak sem je vrátil a koupil bezpečáky,sice mi tvrdily na elektronech že ty ventilky pasujou ale nebyla to pravda byl sem hodinku v pneuservise a snžily sme se je tam dát a nešli tak mám nakonec klasiku ale nevadí doufam že tobě pujdou No tak to si mě moc nepotěšil. Kola máme od stejnýho výrobce tak je docela možný že mi tam taky nepudou No zkusim a uvidim. Čekám ještě na gumy tak pak se uvidí. Ale vzali ti je teda zpátky jo ty ventilky? Přece jenom stojej 6 kyl. Jinak ty tvoje kola se mi líběj. Mám rád černý kola a tady ty sou ještě s tim chromem, takže luxus. No ale prostě když sem viděl ty maniky v chromu věděl sem že je chci A hlavně byly za super cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 já mám zase takový rozměr 7x16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Sou taky dobrý. Ale mě ty 16 už přijdou prostě malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No tak to si mě moc nepotěšil. Kola máme od stejnýho výrobce tak je docela možný že mi tam taky nepudou No zkusim a uvidim. Čekám ještě na gumy tak pak se uvidí. Ale vzali ti je teda zpátky jo ty ventilky? Přece jenom stojej 6 kyl. Jinak ty tvoje kola se mi líběj. Mám rád černý kola a tady ty sou ještě s tim chromem, takže luxus. No ale prostě když sem viděl ty maniky v chromu věděl sem že je chci A hlavně byly za super cenu. no vzali ty ventilky zpět a ja si vzal ty nové bezpečáky raději,ty ventilky jsou totiž univerzální a na některé kola prostě nepasujou tak sem měl hold smůlu ale neva aspoň mám bezpečáky no já ty maniky měl taky v hlavě ale vzal sem tyhle protože mi seděli více k auti víš a konečná fáze na auti je dobrá takže sem spokojen s kolama je to něco jiného než tady všichni dávají na auti proto se některým nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 no vzali ty ventilky zpět a ja si vzal ty nové bezpečáky raději,ty ventilky jsou totiž univerzální a na některé kola prostě nepasujou tak sem měl hold smůlu ale neva aspoň mám bezpečáky no já ty maniky měl taky v hlavě ale vzal sem tyhle protože mi seděli více k auti víš a konečná fáze na auti je dobrá takže sem spokojen s kolama je to něco jiného než tady všichni dávají na auti proto se některým nelíbí No jo to víš ne každýmu se líběj černý kola, a taky si musíš dát při výběru pozor, protože ne ke každýmu autu a barvě se to hodí. Ale trefil si to. A já doufám, že já taky :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No jo to víš ne každýmu se líběj černý kola, a taky si musíš dát při výběru pozor, protože ne ke každýmu autu a barvě se to hodí. Ale trefil si to. A já doufám, že já taky :palec2: dík neboj trefil si to kámo budou dobrý ja je chtěl taky ale vzal tyhle kára bude s kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Někde jsem jednou narazil na stránky, kde se daly kola zkoušet podle typu auta.., zaboha už ale nemůžu přijít co to bylo za stránky.. neporadíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Někde jsem jednou narazil na stránky, kde se daly kola zkoušet podle typu auta.., zaboha už ale nemůžu přijít co to bylo za stránky..neporadíte? elektrony.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Někde jsem jednou narazil na stránky, kde se daly kola zkoušet podle typu auta.., zaboha už ale nemůžu přijít co to bylo za stránky..neporadíte? WWW.ELEKTRONY.CZ tam sem je vyzkoušel a hned koupil, a nebyl sem sám. Viď Motaa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tomu se řiká zdvojená odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 WWW.ELEKTRONY.CZtam sem je vyzkoušel a hned koupil, a nebyl sem sám. Viď Motaa? jojojojojojoj máš pravdu a sem spokojen ty taky asi že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 jojojojojojoj máš pravdu a sem spokojen ty taky asi že JJ přesně tak, ikdyž na ně zatim koukám jenom v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 JJ přesně tak, ikdyž na ně zatim koukám jenom v krabici to já ne já na ně koukám v garáži jak leží vedle auti a co už máš gumy konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 to já ne já na ně koukám v garáži jak leží vedle auti a co už máš gumy konečně Čéče už je to asi 10 dní a ještě mi nepřišly! Píšou dodání max. do 15 dnů. Ale už se na ně těšim hrozně. Hned jak přídou pudou na k ola a pak sem hodim fotky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Někde jsem jednou narazil na stránky, kde se daly kola zkoušet podle typu auta.., zaboha už ale nemůžu přijít co to bylo za stránky..neporadíte? nebo tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Čéče už je to asi 10 dní a ještě mi nepřišly! Píšou dodání max. do 15 dnů. Ale už se na ně těšim hrozně. Hned jak přídou pudou na k ola a pak sem hodim fotky :-))) no už se těším na fotky tvých kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 no už se těším na fotky tvých kol Neboj hned to tu bude!! Každej den se na ně du podívat a furt je leštim :-)) Asi sem už blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Neboj hned to tu bude!! Každej den se na ně du podívat a furt je leštim :-)) Asi sem už blázen to ja dělal první týden taky pak dal gumy hodil do garáže a je klid ale ta zima je nekonečná už at je jaro a mužu je vyzkoušet pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 to ja dělal první týden taky pak dal gumy hodil do garáže a je klid ale ta zima je nekonečná už at je jaro a mužu je vyzkoušet pořádně HAH tak nejsem sám :D Vem si že je teprve leden bože Kolikátýho budeš přez ouvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 HAH tak nejsem sám :D Vem si že je teprve leden bože Kolikátýho budeš přez ouvat? jojo ten leden ale to už vydržím do dubna jinak já na kola už nedívám leží tam v garáži jen v dece přikryté a čekají taky na jaro nedočkavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 HAH tak nejsem sám :D Vem si že je teprve leden bože Kolikátýho budeš přez ouvat? ty prso uz vidim jak tvoje azto bude vypadat... jak vysoka koza este abys snizil podvozek k takovym kolum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 ty prso uz vidim jak tvoje azto bude vypadat... jak vysoka koza este abys snizil podvozek k takovym kolum. možná nehá offroad a projede všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 možná nehá offroad a projede všude Jééé to je jasný že to budu snižovat, ale furt nevim jestli tam dám jenom pružiny, nebo komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.