Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Jééé to je jasný že to budu snižovat, ale furt nevim jestli tam dám jenom pružiny, nebo komplet. komplet dej bude to lepší já dávám taky komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 komplet dej bude to lepší já dávám taky komplet No jo ale pružiny mám doma zadarmo a komplet musim koupit. Co ten za 4900 jak je tady nahoře na foru v baneru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 No jo ale pružiny mám doma zadarmo a komplet musim koupit. Co ten za 4900 jak je tady nahoře na foru v baneru? to ti nevím co ten na hoře já dávám eibach podvozek takže nevím abys nedal pružiny a pak daval pryč a zas komplet podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 to ti nevím co ten na hoře já dávám eibach podvozek takže nevím abys nedal pružiny a pak daval pryč a zas komplet podvozek Kolik že tě stál ten tvůj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 ze te to bavi se s tim takhle srat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Kolik že tě stál ten tvůj? dost zrovna levné to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorX Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Potřebuju poradit co to je to ET na discích ?? Např. ET35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 ET je zális kol, čím je ET kol nižší, tím víc kola "vylejzaj" z blatníků ven - tunerský kola můžou mít ETko i do mínusu více zde http://www.pneu-lita-kola.cz/alu-kola-et-zalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.