alojz Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Máte někdo zkušenosti se zabezpečením Š Octavie II systémy společností Cobra Connex, Autolokator a Sherlog. Hodlám Octavku vybavit jedním z těchto zabezpečovacích systému a potřebuji poradit s praktickou zkušeností. O Sherlogu jsem četl v jiných částech diskuzního fora o ostatních dvou systémech tu byli pouze zmínky, že existují. Ceny jsou v některých případech podobné, služby poskytovatelů se liší, není nad praktickou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ceny se liší, alespoň co já vím-koukal jsem na netu a Defen je o 20 tis. dražší než Sherlog, pokud se mi tedy podařilo nalézt odpovídající systémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jinak kolegovi v ČB lohli F RS tak se pak začal zajímat o Sherlog a mluvil o něm jen v superlativech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Máte někdo zkušenosti se zabezpečením Š Octavie II systémy společností Cobra Connex, Autolokator a Sherlog. Hodlám Octavku vybavit jedním z těchto zabezpečovacích systému a potřebuji poradit s praktickou zkušeností. O Sherlogu jsem četl v jiných částech diskuzního fora o ostatních dvou systémech tu byli pouze zmínky, že existují. Ceny jsou v některých případech podobné, služby poskytovatelů se liší, není nad praktickou zkušenost. Koukni na www.zetron.cz mám od nich v Oct I historický GSM pager . Umí to lokalizaci polohy jednak podle vysílače GSM na kterej je zrovna naladěn, ale to je dost nahrubo. Lepší je tam dát TWIST SIM kartu T-Mobilu a aktivovat si zadara službu locator a lokalizovat celkem dost přesně polohu na mapě přes internet nebo wap. Pak to umí pomocí SMS chcípnout motor. Umí to poslat SMS že někdo odpojil 12V baterku, že je potřeba vyměnit baterku v mobilu... Teď mají nové modely s GSM modulem takže tam nemusíš mít mobil. Je to praktičtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 U GSM systémů je problém s rušením - buď rušičkou nebo třeba jen tím, že auto zmizne do podzemní garáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alojz Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 U GSM systémů je problém s rušením - buď rušičkou nebo třeba jen tím, že auto zmizne do podzemní garáže... Je zvláštní, že se tu neustále diskutuje o rušení GSM a schování auta do garáže. Domnívám se, že signál GSM v garáži rušený není, to spíš GPS, alespoň pokuď posuzuji podle mé GPS, a není to žádný vrak. Podle recenzí a mých zkušeností Garmin GPSmap 60 CSx má velmi dobrý příjem, domnívám se, že stejné moduly jsou společnostmi montovány do vozidel, ale v podzemních garážích se nechytá. V obyčejných garážích asi ano, v garážích u obchodních center v přízemí rozhodně ne, ve vyšších patrech s problémy. Se signálem mobilu žádný problém. Pokuď jsem dobře nastudoval informační materiály, při narušení vozidla vyšle modul GSM varování na pult a majiteli, ovšem nesmí být asi rušen jak je zde publikováno rušičkou. Poté dohledání podle GPS, Cobra a Autolocator a podle mikrovlny Sherlog. Prosil jsem spíš o radu s praktickou zkušeností s vyhledávacími systémy než s fundovanými radami, že většina zlodějů Octávek chodí s rušičkou GSM. S rušičkou GPS zatím nikdo nepřišel. Takové malichernosti, že překonají alarm, mají univerzální řídící jednotku, rozlomí spínačku, překonají Construkt, to jsou věci které jak jsem pochopil berou všichni diskutující za běžný standard zlodějů vozidel a nikdo se nad nimi nepozastavuje. Jedná se mě o praktické zkušenosti typu pokusili se mě odcizit, či odcizili mě vozidlo, měl jsem v něm vyhledávací zařízení (Cobra Connex, Autolocator, Sherlog, pořípadě jiné) a vozidlo bylo či nebylo nalezeno. Za odpovědi předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 myslím, že tento způsob zabezpečení se používá u dražších aut, než je právě tato značka. Proto bych asi obecný informace hledal např. někde na foru BMW, MB apod. Obávám se, že zkušenosti, který bys chtěl slyšet, se tady rovnají nule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
negat Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Se až divím, že nikoho tady nenapadla špičková česká firma Jablotron. Mají různé druhy alarmů a ten nejlepší má kombinaci jak GSM tak i GPS a cena je 12900kč plus cca 3000kč za montáž (je to na celý den, už jsem se informoval). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alojz Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Se až divím, že nikoho tady nenapadla špičková česká firma Jablotron. Mají různé druhy alarmů a ten nejlepší má kombinaci jak GSM tak i GPS a cena je 12900kč plus cca 3000kč za montáž (je to na celý den, už jsem se informoval). Po prostudování nabídky Jablotronu a firmy REX, která používá technologii Jablotronu, muže se někdo z uživatelů technologie Athos REX 1803 vyjádřit ke svým zkušenostem se zabezpečením Š Octavie II, se zabezpečením vozidla tímto systémem. Děkuji. Editováno: 12. Prosinec 2007, autor: alojz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 no jsou ještě i levnější varianty než Jablotron. třeba http://seapraha.cz/index.php?action=show_p...products_id=773 zatím jsem ještě neměl možnost vyzkoušet,ale asi na to i dojde.Ale spíš v motorce,dodává se stejná varianta i pro moto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Po prostudování nabídky Jablotronu a firmy REX, která používá technologii Jablotronu, muže se někdo z uživatelů technologie Athos REX 1803 vyjádřit ke svým zkušenostem se zabezpečením Š Octavie II, se zabezpečením vozidla tímto systémem. Děkuji. sem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Běž do sherlogu...neprohloupiš!!! Octavky se dost kradou a názory tipu že to neni drahé auto a neni potřeba ho tak draze zabezpečovat jsou si myslim v lepším případě dost hloupé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Má někdo informace o fungování Lokalizační jednotky Company class - on-line sledování vozidel, elektronická kniha jízd od Tango, spol. s r.o. Praha - teorii znám, jde mi o praxi. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.