burek Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Cauec chlapi.Pritelkyne couvala a urazila mi levej spigl o popelnici.nechce se mi kupovat novej stoji 1500 a jeste neni nalakovanej..nevite kde se da sehnat jenom ten kloubek zeleznej nebo jakej je??v tom to mam urvany.nebo nemate nekdo ten klubek nebo v cerne metalize zrcatko komplet vyhrivany a s nastavovanim elektrickym??nabidnete.dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 byl jsem v origos servise za barakem a za 3400 zrcatko,ten kloub se neda sam sehnat...jen cely zrcatko...nemate nekdo ten vnitrek s vyhrevem a elektricky vyhrivany-cely zrcatko bez skla a plastu??to mam...dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 dej si poptávku do místního bazaru, určitě se někdo ozve, kompletní leve měl tuším v nabídce cosby za 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Cauec chlapi.Pritelkyne couvala a urazila mi levej spigl o popelnici.nechce se mi kupovat novej stoji 1500 a jeste neni nalakovanej..nevite kde se da sehnat jenom ten kloubek zeleznej nebo jakej je??v tom to mam urvany.nebo nemate nekdo ten klubek nebo v cerne metalize zrcatko komplet vyhrivany a s nastavovanim elektrickym??nabidnete.dikec Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdar Buřek, už ho máš ? jinak je možnost pro něj zajet do Buchlovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 je to komplet s vyhrevem a elektricky? ? za kolik?kdyztak pis kakine makine na icq nebo sz... ale tommys uz mi nabizi zrcatecko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.