Přejít na obsah

Čištění ALU disků

rampik

Doporučené příspěvky

Ja sem si na liťáky koupil nějakej čistič od SONAXU a celkem dobrý. Osvedčilo se mi i savo kterym sem čistil poklice. Ale jako vchol techniky považuju mýdlo a drátěnku. Ač sem si myslel že to s tou dratěnkou poškrábu,vše dopadlo na jedničku,kola sou jak novy. Když je dobrá na nádobí přoč ne na ALU kola. Ted ješte premejslim jestli ty kola třeba nevzit voskem aby to slo přiště lépe dolů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nastříkat na čisté disky silicon ve spreji, rozetřít a pak jde umýt jarem s teplu vodou, samo nefunguje to když se meje auto 2 x do roka :palec2:

To nezní špatně,vyzkouším to. Auto meju tak akorat často,většinou s ohledem na počasí. 4x za rok voskuju tuhým voskem..

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Na běžně zadělané disky od destiček mi fungoval levný Rox čistič disků, ale na několik let nečištěné už to nestačilo. Použil jsem odrezovač od KITTFORTu za pár korun. Pak jsem vzal toaletní papír (nebo lze ubrousek), kousek utrhl, přeložil nadvakrát a napustil odrezovačem a přiložil na místa, kde prach držel (taková ta úžlabí). Nechal jsem to tam přes noc i dvě a krásně rozpuštěné. Pak stačilo ostříknout vodou. Nevšiml jsem si, že by to nějak působilo na disky, konkrétně škodovácká origo lakovaná stříbrně.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...