FRN1 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ja sem si na liťáky koupil nějakej čistič od SONAXU a celkem dobrý. Osvedčilo se mi i savo kterym sem čistil poklice. Ale jako vchol techniky považuju mýdlo a drátěnku. Ač sem si myslel že to s tou dratěnkou poškrábu,vše dopadlo na jedničku,kola sou jak novy. Když je dobrá na nádobí přoč ne na ALU kola. Ted ješte premejslim jestli ty kola třeba nevzit voskem aby to slo přiště lépe dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 zkuste přípravek od člena fora Hopa26, je fakt perfektní a není drahý na starých zimních elektronech rozpustil a vyčistil vše do stříbrného lesku, stačí nastříkat, chvíli nechat a pak opláchnout vapkou doporučuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 nastříkat na čisté disky silicon ve spreji, rozetřít a pak jde umýt jarem s teplu vodou, samo nefunguje to když se meje auto 2 x do roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 nastříkat na čisté disky silicon ve spreji, rozetřít a pak jde umýt jarem s teplu vodou, samo nefunguje to když se meje auto 2 x do roka To nezní špatně,vyzkouším to. Auto meju tak akorat často,většinou s ohledem na počasí. 4x za rok voskuju tuhým voskem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Mne sa osvedcila Fixinela. Je na obale uvedene uz aj to ze je na disky. Super rozpusti aj ten najvacsi bordel. Len treba dobre vystriekat kola Wapkou potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Na běžně zadělané disky od destiček mi fungoval levný Rox čistič disků, ale na několik let nečištěné už to nestačilo. Použil jsem odrezovač od KITTFORTu za pár korun. Pak jsem vzal toaletní papír (nebo lze ubrousek), kousek utrhl, přeložil nadvakrát a napustil odrezovačem a přiložil na místa, kde prach držel (taková ta úžlabí). Nechal jsem to tam přes noc i dvě a krásně rozpuštěné. Pak stačilo ostříknout vodou. Nevšiml jsem si, že by to nějak působilo na disky, konkrétně škodovácká origo lakovaná stříbrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já si koupil přípravek na kola sheron s myslím globüsu a naprosto nedoporučuji,vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.