Octavius84 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Ja mam kompletni HPcka, snizeny co to jen jde, a taky neskrtam, teda jen obcas si skrtnu pri predjizdeni, kdyz jsou vyjete mega koleje...Takze dolu s tim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já bych šel taky dolu, ale bohužel bych nevjel do garáže bo je to velké stoupání a ten kdo garáž dělal nepřemýšlel. Ještě jsem musel kus betonu usekat palicí abych nedrhul. Ale stejně říkám snížit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Zvýšit a snížit, zvýšit a zvýšit, zvýšit a zvýšit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Zvýšit a snížit, zvýšit a zvýšit, zvýšit a zvýšit... A že tu RS v podpisu zvyšovat nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 nahoru,vana je hrozne nizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Se sníženým podvozkem jezdím křížem krážem po celé republice. Najel jsem s ním už asi 40tis.km a vana pořád ok. Občas jezdím i po polních cestách, ale převážně po dálnicích a okres.cestách. Většinou ve 3 lidech kufr naložený. Nikdy jsem neškrtl, chce to koukat na cesty a díry, které se občas objeví. Jinak super jízda, když je to dole 3 cm a alu 8x17 32 Et a na nich 225/45/17. NIKDY NEBYL PROBLEM!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 A že tu RS v podpisu zvyšovat nebudeš Ne, tu opravdu zvyšovat nehodlám Teda hodlám: zvýšit jí výkon.. dam jí chip od Cimbu a uvidim, jak to TFsi schroupne ten příval paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Se sníženým podvozkem jezdím křížem krážem po celé republice. Najel jsem s ním už asi 40tis.km a vana pořád ok. Občas jezdím i po polních cestách, ale převážně po dálnicích a okres.cestách. Většinou ve 3 lidech kufr naložený. Nikdy jsem neškrtl, chce to koukat na cesty a díry, které se občas objeví. Jinak super jízda, když je to dole 3 cm a alu 8x17 32 Et a na nich 225/45/17. NIKDY NEBYL PROBLEM!! To se stačí někde v díře kterých je už zase dost shoupnout když už nejsou tlumiče OK a je vymalováno. Takhle jsem viděl na benzince stát oktu co táhla za sebou přívěs s větroněm a pod motorem černá kaluž. Ten človíček byl v šoku jak pod ni koukl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 To se stačí někde v díře kterých je už zase dost shoupnout když už nejsou tlumiče OK a je vymalováno. Takhle jsem viděl na benzince stát oktu co táhla za sebou přívěs s větroněm a pod motorem černá kaluž. Ten človíček byl v šoku jak pod ni koukl. Tak to je nezáviděníhodná situace, kterou bych nepřál nikomu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tak to je nezáviděníhodná situace, kterou bych nepřál nikomu! Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Osobně se snížením Okty nepočítám, jak je sériově mi akorád vyhovuje, je pravda že když se dá víc k zemi, můžou být někde problémy, hlavně jak zde již někdo psal, ty kusy ledu na silnici jsou fakt o hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Ja taky souhlasim s kolegou Spidakem a klácou..Bum s tim na zem at to vypada trochu k svetu.. Staci davat bacha a necpat to vsude jak dobytek a myslim,ze se to da..Je sice pravda,ze jsou situace,kterym se clovek nevyhne a tu vanu treba trefi,ale to je mylim spis spatna nahoda... Kdybych takhle mel koukat,jestli dat 18" kola,tak nikam nedojedu a po jedne sezone,kterou jsem na nich ted odjezdil uz bych je dal pryc a do konce zivota kroutil 16"..Chce to zatnout zuby a zkusit to znova.. P.S. i kdyz je fakt,ze ty nase silnice jsou cim dal vetsi tragedie..Snad den ode dne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) A co ty plastové kryty pod vanou a převodovkou? ty nepomohou aby se vana neprorazila? Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 A co ty plastové kryty pod vanou a převodovkou? ty nepomohou aby se vana neprorazila? Plast je plast, železo je železo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ja si nemuzu pomoct ale auto proste musim videt snizeny :-) at si pak drkotam jak chci jinak nekdy me dost prekvapuje ze nekdo ma auto snizeny treba jen o 3cm a pise ze se s tim neda jezdit fabku jsem mel snizenou nejprv o 30, pak o 55 a pak skoro o 8cm a nidky jsem nic neposkodil (musim zaklepat) a kdyz jsem ji prodaval tak mela najeto skoro 130 tis a to jsem jezdil den co den na stavbu a casto na chatu po polni ceste oktu jsem jiz mirne snizenou koupil a samo jsem ji poslal jeste niz, pravda ted v zime se uz trochu obavam protoze je je o neco niz nez byla fabie (ale zatim dobry musim zaklepat :-) ) jinak kdyby nekldo chtel jen decentni snizeni tak nabizim pruziny 35/20, myslim ze vzhledu pomuzou vic nez dost a pri tom nemusi byt clovek o moc opatrnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) a to jsem jezdil den co den na stavbu a casto na chatu po polni ceste: re:tak to se jezdil na odtahovce ne, když si s tim na polní cestě nechytil Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Plast je plast, železo je železo... Tjn, když ta rána pak prorazí vanu, tak je jasný, že projde i plastem jak nůž máslem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tjn, když ta rána pak prorazí vanu, tak je jasný, že projde i plastem jak nůž máslem.. Chytrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 @komárek - ne-e jen trocha cviku :-) proste jde to vzdycky jde jet nejak nasikmo a zase vratit tak aby auto neskrtlo fotky zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1290&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 @komárek - ne-e jen trocha cviku :-) proste jde tovzdycky jde jet nejak nasikmo a zase vratit tak aby auto neskrtlo fotky zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1290&st=50 Jasně, to mě se nikdy nedařilo... na polní cestě nebo v lese sem vždycky prorazil ten plastovej kryt naspodku motoru - ten je tam spíš na ozdobu mi přijde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 fotky zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1290&st=50 A to sem si myslel, že bych do fábie nikdy nešel.. Do týhle bych šel okamžitě! Fakt je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 byla :-) uz je v serii ted mirne poupravuju oktu :-) no jsem zevdav jak s ni se mi pojede na jare na chajdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 byla :-) uz je v serii ted mirne poupravuju oktu :-) no jsem zevdav jak s ni se mi pojede na jare na chajdu :-) Snad dobře Dej vědět.. To je Škoda, že už je v sérii, fakt se mi dost líbila Jakej má motor? (nějaké úpravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Snad dobře Dej vědět.. To je Škoda, že už je v sérii, fakt se mi dost líbila Jakej má motor? (nějaké úpravy? oktu mozno sledovat tady v sekci vase octavia :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 @komárek - ne-e jen trocha cviku :-) proste jde tovzdycky jde jet nejak nasikmo a zase vratit tak aby auto neskrtlo fotky zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1290&st=50 taktak!! stejnou cestu na chatu i na stavbu sem s amoghem absolvoval (i na atejnym podvozku), a mužu potvrdit, že si nikde nic neurval a stejně jako amogh když sem fábku prodával měla najeto cca120tis a uplně vpoho, nikde nic vhajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.