Pavel Čížek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ahoj když natankuji plnou nádrž-po víčko tak mi palivoměr ukáže na čárku před plnou nádrží nevíte někdo kde je chyba? Oktavia combi 2001 1,9 tdi 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) zkus odvzdusnit : ten ventilek si zmackni po natanovani a nebo mas hnutou rucicku - mrkni zda ti useda presne na prvni stupnici Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 zkus odvzdusnit : ten ventilek si zmackni po natanovani a nebo mas hnutou rucicku - mrkni zda ti useda presne na prvni stupnici Abych se přiznal tak jsem o odvzdušnění ani nevěděl jinak rafika si lehá tak jak má děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 zkus odvzdusnit : ten ventilek si zmackni po natanovani a nebo mas hnutou rucicku - mrkni zda ti useda presne na prvni stupnici Abych se přiznal tak jsem o odvzdušnění ani nevěděl jinak rafika si lehá tak jak má děkuji Nemas zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda4 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdravim..mam problem s palivomerem!!Ukazuje blbosti...kdyz mam treba plnou nadrz,rucicka ukazuje na rezervu...obcas lita sem a tam!!nevim co s tim??prosim poradi nekdo??Diky...mam Octu 97 1.6 55kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Abych se přiznal tak jsem o odvzdušnění ani nevěděl jinak rafika si lehá tak jak má děkujiNemas zac Ahoj... Prosím poraď trochu přesněji jak na to odvzdušnění... Díky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ahoj... Prosím poraď trochu přesněji jak na to odvzdušnění... Díky,Honza zatlač na ten čudl směrem do nádrže. Natankuj do vypnutí pistole, a když pak hned zatlačíš čudl, tak uslyšíš jak to zasyčí. Já to dělám tak, že dotankovávám po hrdlo tak, že na ten čudl tlačím pistolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 No ale casem se ti urcite rucicka vysplha na plnou. Ja jsem jen tak z prdele pri tankovani zapl zapalovani - to se nema damozrejme - nejake to splhani ukazatele neni viditelne - je tam v celku velke spozdeni pro tak casty vykyv jako jsou zatacky kopce a tak. A po odjizdeni jsem take nemel ukazatel na plne ale asi 5 mm od maxima. Ale behem 5 minut jizdy se to srovnalo a byla plna. Tankoval jsem od pipnuti presne za 1600 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mám stejný problém. Natankuju plnou max. 43,5l a to 2x odvzdušňuju... Nastartuju a ručička je 1mm od max. Po ujetí pár metrů navíc ještě spadne asi o půlku políčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tsem to zkoušel, ale nic mi nikam zatlačit nešlo... Naopak mě malinko zaskočilo, že tam nemám tu bílou klapku, jako je na fotce nahoře... Předtím jsem si toho nějak nevšiml, tankoval jsem teprve 2x, ale když jsem se na to teď zaměřil, klapka nikde. Třeba tam u TDI ani nebývá? Na 20V jsem to měl jako je na fotce a u TDI je prostě díra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tsem to zkoušel, ale nic mi nikam zatlačit nešlo... Naopak mě malinko zaskočilo, že tam nemám tu bílou klapku, jako je na fotce nahoře... Předtím jsem si toho nějak nevšiml, tankoval jsem teprve 2x, ale když jsem se na to teď zaměřil, klapka nikde. Třeba tam u TDI ani nebývá? Na 20V jsem to měl jako je na fotce a u TDI je prostě díra... no tak pak to máš nějaké pokurvené - nejspíše se v tom někdo "odborně" bastlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jen tak mimo téma, já chvíli jezdil na rezervu a potom jsem tam nacpal lehce přes 50 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) Mě se podařilo do prvního zastavení pistole natankovat 52 litrů, můj rekord, ale to jsem jel už asi 100 km na rezervu. A rafička pěkně nadoraz jako vždy. Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Do OI 1,9TDI jsem nejvíce natankoval 63 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Pokuď to špatně ukazuje, nejdřív bych se pokusil to zkalibrovat vagem, pokuď by to nezabralo, rozebral bych plovák a podíval se na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 no tak pak to máš nějaké pokurvené - nejspíše se v tom někdo "odborně" bastlil. Já se z toho po... !!! Fakt mám v poslední době pech... To jsem zvědavej, kam ta klapka zmizela. Doufám, že neplave v nádrži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Já se z toho po... !!! Fakt mám v poslední době pech... To jsem zvědavej, kam ta klapka zmizela. Doufám, že neplave v nádrži! Nemáš tam nic pokurvenýho, já tam taky nemám odvzdušňovák, jen díru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Pokuď to špatně ukazuje, nejdřív bych se pokusil to zkalibrovat vagem, pokuď by to nezabralo, rozebral bych plovák a podíval se na něj. Mohl by někdo napsat postup, jak zkalibrovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 63 litru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nemáš tam nic pokurvenýho, já tam taky nemám odvzdušňovák, jen díru... To se mi ulevilo... A co se týče té kalibrace, tak asi zbývá buď VAG a když ani to nepomůže, tak se juknout, jak je na tom plovák, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 63 litru ? jo, 63 litrů do plna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nemáš tam nic pokurvenýho, já tam taky nemám odvzdušňovák, jen díru... v tom případě Škodovka seškrtávala náklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 v tom případě Škodovka seškrtávala náklady To je možný, oni šetřej na všem, i na lidech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Chtěl bych poděkovat OCTAVCE odvzdušnění opravdu pomohlo .Konečně mám plnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jo, 63 litrů do plna mne sa to tiež podarilo a v pohode 1,9 TDI r.v.98 mne sa zda že ešte trochu viac 65 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.