sunos03 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 menil som spojku pred cca 6 mesiacmi a prev olej tie ale od vymeny sa mi akosi tazsie radia rychlosti.. co to mohlo zapricinit ,zle nastavenie , resp nespravny olej alebo odchadza prevodovka? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Jaký si tam dal olej? Viděl bych to na něj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunos03 Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Jaký si tam dal olej? Viděl bych to na něj! no mechanik pracuje pre hondu tak z hondy nejaky.... mal som tusaka ze to moze byt olejom ale mi tvrdil ze tie honda oleje su jedny z najkvalitnejsich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 no mechanik pracuje pre hondu tak z hondy nejaky.... mal som tusaka ze to moze byt olejom ale mi tvrdil ze tie honda oleje su jedny z najkvalitnejsich.... Kvalitní ty oleje můžou být, ale jen jestli splňují specicikaci výrobce škody, o to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 menil som spojku pred cca 6 mesiacmi a prev olej tie ale od vymeny sa mi akosi tazsie radia rychlosti.. co to mohlo zapricinit ,zle nastavenie , resp nespravny olej alebo odchadza prevodovka?dakujem Olej bych už v převodovce v životě nevyměnil! Udělal sem to jednou u starý Octávy 1,6 55kW a taky že po cca. 5 tis. km začaly vyskakovat rychlosti a špatně se tam řadilo.. naštěstí pak sem auto prodal a nezávidim tomu, komu se ta převodovka potom vys*ala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunos03 Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Kvalitní ty oleje můžou být, ale jen jestli splňují specicikaci výrobce škody, o to jde. a aky presne typ oleja tam ma ist? staci specifikace 75w 90? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Chlapi, dejte tam ten nejlepší a modlete se ať vás nepotká co mě.. Víc než 10tis. km sem tý převodovce nedával.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Chlapi, dejte tam ten nejlepší a modlete se ať vás nepotká co mě.. Víc než 10tis. km sem tý převodovce nedával.. Výměna oleje v převodovce je zcela normální věc, která se dělá i při pravidelných prohlídkách v servisu. Tak to si udělal chybu někde jinde, třeba si tam taky nalil něco co tam být nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 a aky presne typ oleja tam ma ist? staci specifikace 75w 90? Má tam být syntetika G 50 SAE 75W90, ale ještě musí mít specifikaci myslím GL-4, já dávám Mogul syntrans 75W90 GL-4, pokuď dáš třeba GL-5, tak se s převodovkou můžeš začít loučit. Tohle všechno se zde již probíralo, hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Výměna oleje v převodovce je zcela normální věc, která se dělá i při pravidelných prohlídkách v servisu. Tak to si udělal chybu někde jinde, třeba si tam taky nalil něco co tam být nemá. Já si taky myslím, že sem tam nalil nejspíš olej do serva a ne do převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.