Přejít na obsah

prevodovka

sunos03

Doporučené příspěvky

menil som spojku pred cca 6 mesiacmi a prev olej tie ale od vymeny sa mi akosi tazsie radia rychlosti.. co to mohlo zapricinit ,zle nastavenie , resp nespravny olej alebo odchadza prevodovka?

dakujem

Olej bych už v převodovce v životě nevyměnil! Udělal sem to jednou u starý Octávy 1,6 55kW a taky že po cca. 5 tis. km začaly vyskakovat rychlosti a špatně se tam řadilo.. naštěstí pak sem auto prodal a nezávidim tomu, komu se ta převodovka potom vys*ala :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, dejte tam ten nejlepší a modlete se ať vás nepotká co mě.. Víc než 10tis. km sem tý převodovce nedával..

Výměna oleje v převodovce je zcela normální věc, která se dělá i při pravidelných prohlídkách v servisu. Tak to si udělal chybu někde jinde, třeba si tam taky nalil něco co tam být nemá.

Odkaz ke komentáři

a aky presne typ oleja tam ma ist? staci specifikace 75w 90?

Má tam být syntetika G 50 SAE 75W90, ale ještě musí mít specifikaci myslím GL-4, já dávám Mogul syntrans 75W90 GL-4, pokuď dáš třeba GL-5, tak se s převodovkou můžeš začít loučit. Tohle všechno se zde již probíralo, hledej.

Odkaz ke komentáři

Výměna oleje v převodovce je zcela normální věc, která se dělá i při pravidelných prohlídkách v servisu. Tak to si udělal chybu někde jinde, třeba si tam taky nalil něco co tam být nemá.

Já si taky myslím, že sem tam nalil nejspíš olej do serva a ne do převodovky :o

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...