Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám problém,jak se vytahuje ten čudl se kterým se reguluje jas palubovky?Je tam uplně zastrčený a nejde s ním točit.Povedlo se mi s ním pootočit a reaguje.Ps posílám foto.

post-12733-1196707206_thumb.jpg

Vloženo

pokud to nereaguje na stlačení,tak ho budeš muset rozebrat jestli tam není seklá ta pružinka.

v poloze vypnutých světel zamáčkni vypínač a pootoč vpravo,tím vyjmeš ovladač ven,rozpoj konektor a vyndáš vypínač celý.zezadu je spojen takovými packami k dílu s konektorem,to malým šroubováčkem jemně vypáčíš dokola až vycvakne tak jeden díl drž a druhým pootoč myslím do proti směru hod.ručiček a tím rozpůlíš ten vypínač,tudy vede cesta k tomu "reostatu" ,je tam nasazený na takový plastový kolečko,ten kolík je tam na pružince.vyzloušej funkci,dej dohromady a uvidíš,není to nic těžkého,dělal jsem to několikrát při změně podsvícení!zdar.

Vloženo
Mám problém,jak se vytahuje ten čudl se kterým se reguluje jas palubovky?Je tam uplně zastrčený a nejde s ním točit.Povedlo se mi s ním pootočit a reaguje.Ps posílám foto.

Pořádně ho poťukej a on vyskočí...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...