driver Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Mám problém,jak se vytahuje ten čudl se kterým se reguluje jas palubovky?Je tam uplně zastrčený a nejde s ním točit.Povedlo se mi s ním pootočit a reaguje.Ps posílám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Staci ho zmacknout a pustit, jestli je v nem vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 To sem už zkoušel,ale je pořád zastrčený.Stalo se někomu to samý a jak jste to vyřešily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 pokud to nereaguje na stlačení,tak ho budeš muset rozebrat jestli tam není seklá ta pružinka. v poloze vypnutých světel zamáčkni vypínač a pootoč vpravo,tím vyjmeš ovladač ven,rozpoj konektor a vyndáš vypínač celý.zezadu je spojen takovými packami k dílu s konektorem,to malým šroubováčkem jemně vypáčíš dokola až vycvakne tak jeden díl drž a druhým pootoč myslím do proti směru hod.ručiček a tím rozpůlíš ten vypínač,tudy vede cesta k tomu "reostatu" ,je tam nasazený na takový plastový kolečko,ten kolík je tam na pružince.vyzloušej funkci,dej dohromady a uvidíš,není to nic těžkého,dělal jsem to několikrát při změně podsvícení!zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Mám problém,jak se vytahuje ten čudl se kterým se reguluje jas palubovky?Je tam uplně zastrčený a nejde s ním točit.Povedlo se mi s ním pootočit a reaguje.Ps posílám foto. Pořádně ho poťukej a on vyskočí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 pokud to nereaguje na stlačení,tak ho budeš muset rozebrat jestli tam není seklá ta pružinka.v poloze vypnutých světel zamáčkni vypínač a pootoč vpravo,tím vyjmeš ovladač ven,rozpoj konektor a vyndáš vypínač celý.... JJ presne tak a ked chces, pozri sa v mojom prispevku na foto ako to vyzera rozobrate tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.