Jirik.DC Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Bude to klasická pirelka..tak mně napadá, co použít tu, co je na zadní stěně před stěrači..jen ji připasovat na délku.. Jen nevím, na kolik přijde, protože jsem si přeinstalovával Wokna a ještě jsem se nedokopal obnovit i Etku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Jiriku kde se da ta ETKA zohnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 takovouhle pirelku dělá RUBENA Náchod, stojí pár kaček metr, je to ta, co se dávala do veří ve 120 a fávech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Bude to klasická pirelka..tak mně napadá, co použít tu, co je na zadní stěně před stěrači..jen ji připasovat na délku.. Jen nevím, na kolik přijde, protože jsem si přeinstalovával Wokna a ještě jsem se nedokopal obnovit i Etku Dle Etky je cena 199kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Bude to klasická pirelka..tak mně napadá, co použít tu, co je na zadní stěně před stěrači..jen ji připasovat na délku.. Jen nevím, na kolik přijde, protože jsem si přeinstalovával Wokna a ještě jsem se nedokopal obnovit i Etku Dle Etky je cena 199kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jiriku kde se da ta ETKA zohnat? Čoveče já na tebe úplně zapomněl..možná už jsi našel sám, jinak najdeš odzak tady.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry677750 Je tam hafo stránek, ale Doli tam dával na stažení soubory na stažení. Tak snad se tím prokoušeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jirik.DC : Dikec, to nevadi ze jsi zapomel, ja na to nespechal, tak jdu se prokousavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.