Leden 27, 200817 r Bude to klasická pirelka..tak mně napadá, co použít tu, co je na zadní stěně před stěrači..jen ji připasovat na délku.. Jen nevím, na kolik přijde, protože jsem si přeinstalovával Wokna a ještě jsem se nedokopal obnovit i Etku
Únor 12, 200817 r takovouhle pirelku dělá RUBENA Náchod, stojí pár kaček metr, je to ta, co se dávala do veří ve 120 a fávech
Únor 12, 200817 r Bude to klasická pirelka..tak mně napadá, co použít tu, co je na zadní stěně před stěrači..jen ji připasovat na délku.. Jen nevím, na kolik přijde, protože jsem si přeinstalovával Wokna a ještě jsem se nedokopal obnovit i Etku Dle Etky je cena 199kč
Únor 12, 200817 r Bude to klasická pirelka..tak mně napadá, co použít tu, co je na zadní stěně před stěrači..jen ji připasovat na délku.. Jen nevím, na kolik přijde, protože jsem si přeinstalovával Wokna a ještě jsem se nedokopal obnovit i Etku Dle Etky je cena 199kč
Únor 12, 200817 r Jiriku kde se da ta ETKA zohnat? Čoveče já na tebe úplně zapomněl..možná už jsi našel sám, jinak najdeš odzak tady.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry677750 Je tam hafo stránek, ale Doli tam dával na stažení soubory na stažení. Tak snad se tím prokoušeš..
Únor 12, 200817 r Jirik.DC : Dikec, to nevadi ze jsi zapomel, ja na to nespechal, tak jdu se prokousavat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.